Paul

Regisseur, Acteur

Paul is regisseur en acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Beatles Anthology

1995 | Documentaire, Muziek

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1995. Documentaire van Geoffrey Wonfor.

In het kader van de geweldige hype die rondom de release in het late najaar van 1995 - vijftien jaar na de moord op John Lennon en 25 jaar nadat het viertal uit elkaar ging - van een drietal dubbele CD's met muziek van de Fab Four uit Liverpool, werd ook deze gigantische zes uur durende documentaire geproduceerd. Net zoals de CD's bestaan ze uit drie delen van ieder 120m. Ze bevatten evenals de geluidsdragers niet echt nieuwe muziek, en biedt deze imposante tv-rolprent ook eigenlijk niets nieuws onder de zon. Toch kunnen nostalgiegangers - thans krasse vijftigers - hun hart ophalen en nieuwelingen kunnen toch het nodige leren. Geen meesterwerk en eigenlijk is de meesterlijke zet achter dit alles de beoogde honderd miljoen dollar omzet. Michael Jackson krijgt hiervan een derde omdat dit zijn aandeel in de rechten is. Doorspekt met muziek! Het scenario is van Bob Smeaton. De research is van Nell Burley en de monatage is van Andy Matthews.

Les karatéchattes

1975 | Erotiek, Misdaad

Frankrijk 1975. Erotiek van Guy Maria en Paul. Met o.a. Patrice Cuny, Olivier Oll, Gilbert Servien, Alice Arno en Véra Valmont.

De leden van een judoclub uit de buurt van Marseille houden zich behalve met deze sport ook met andere, minder onschuldige spelletjes bezig. Er komt een verkrachting in voor en er wordt ook nog losgeld gevraagd, maar alles komt weer op zijn pootjes terecht. Deze onzinnige film druipt langs alle kanten van het amateurisme. En er komt maar geen einde aan! Ook bekend als LES BANDEUSES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul op televisie komt.

Reageer