Charmaine Cruz

Acteur

Charmaine Cruz is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Shakedown

2002 | Actiefilm, Thriller, Drama, Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 2002. Actiefilm van Brian Katkin. Met o.a. Wolf Larson, Erika Eleniak, Ron Perlman, Fred Dryer en Ray Laska.

Op het moment dat sekteleider St. Joy (Perlman) uit de bankkluis van een waanzinnige geleerde een dodelijk virus in ontvangst wil nemen om de `wereld` te vernietigen, bestormt een bende uit het getto de wolkenkrabber, waarin de bank is gevestigd en houdt de transactie tijdelijk op. Tegelijkertijd schudt de hoge kantoortoren op zijn grondvesten door een zware aardbeving. De FBI die op de overval was afgekomen heeft het gebouw met de politie omsingeld en hermetisch afgesloten. Special agent Mac (Larson) dringt naar binnen. Ook het platinablondje Julie (Eleniak) is in het gebouw, want ze is op zoek naar haar broer. Hij heeft zich bij de sekte aangesloten en ze wil hem overhalen uit te treden. Terwijl St. Joy op een alternatieve manier zint om de mensheid naar god te helpen, kruisen de paden van Mac en Julie zich. Tussen de heldhaftige actie, de adem afsnijdende horror en andere monsterachtige bedreigingen door ontwikkelt zich een romance. Het scenario van Dan Acre, Damian Akhavi, John Huckert, John Matkowsky en regisseur Katkin is trash van het zuiverste water, maar de welgevormde Eleniak en Perlman kunnen geen kwaad doen bij hun fans. Een B-film van de mindere soort, die allerlei genres vermengt. Dit vluggertje werd geproduceerd door de koning van de pulp Roger Corman. Het camerawerk is van Yoram Astrakhan. De commentaarstem is van Karla Zamudio.

The Bronx War

1990 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Joseph B. Vasquez en Joseph Vasquez. Met o.a. Miguel Sierra, Charmaine Cruz, Joseph B. Vasquez, Fabio Urena en Andre Brown.

Een bende-oorlog om heroĆ­ne in de beruchte Newyorkse wijk South Bronx zorgt voor wansmakelijke actie en bloederige afrekeningen. Een deprimerend en shockerend beeld van de buurt, waarin het speelt. Scenario van regisseur-hoofdrolspeler Vasquez.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charmaine Cruz op televisie komt.

Reageer