Christina Hecke

Acteur

Christina Hecke is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Das beste Stück vom Braten

2016 | Komedie

Duitsland 2016. Komedie van Michael Rowitz. Met o.a. Fritz Karl, Herbert Knaup, Christina Hecke, Martin Brambach en Lena Heese.

Chefkok Michi Griesebach is bang dat restaurantcriticus Harry Dumont zich in weinig lovende woorden zal uitlaten over zijn nieuwe restaurant. Dan leert hij toevallig Dumonts dochter kennen.

Vier kriegen ein Kind

2014 | Komedie

Duitsland 2014. Komedie van Met o.a. Christina Hecke, Friederike Kempter, Marc Hosemann en Christian Näthe.

Neele Martins en haar vriendin Steff Breuer willen graag een kind hebben. Door een verwisseling bij de kunstmatige bevruchting krijgen ze te maken met Kalle Schmitz en zijn vriend Jens, die beiden graag vader wilden worden.

Es ist alles in Ordnung

2014 |

Duitsland 2014. Nicole Weegmann. Met o.a. Christina Hecke, Mark Waschke en Silke Bodenbender.

Birgit, die uit een vorige relatie puberdochter Sarah heeft en met haar huidige echtgenoot Andreas zoontje Philipp, leeft bijna haar ideale middenklassersbestaan, compleet met rijtjeshuis. Tussen de recalcitrant-provocerende Sarah en de machteloze stiefvader Andreas beginnen echter de conflicten uit de hand te lopen. Langzaam implodeert de gezinsidylle. Zoveelste psychodrama over een disfunctioneel gezin doet de kijker zich na dertig tergende minuten afvragen: hoeveel subsidiegeld moet er nog gepompt worden in dit soort sociaal-realistische therapeutercinema? De enige bezienswaardigheid is de fotografie van The Chau Ngo.

Barbara

2012 | Drama

Duitsland 2012. Drama van Christian Petzold. Met o.a. Nina Hoss, Ronald Zehrfeld, Rainer Bock, Claudia Geisler en Christina Hecke.

Oost-Duitsland, 1980. Nadat een verzoek om naar het Westen te mogen emigreren is afgewezen, wordt de mooie, jonge arts Barbara (de voortreffelijke Hoss) overgeplaatst naar een ziekenhuis op het platteland. Daar krijgt ze de bijzondere aandacht van een op het eerste gezicht vriendelijke arts. Een ongemakkelijke film, die zich vastzet in het hoofd van de kijker, dit diepgravend psychologische drama over liefde, opoffering en het wantrouwen dat het leven in de DDR tot een hel moet hebben gemaakt. Duitse inzending voor de Oscar voor beste niet-Engelstalige film.

Die Frau, die sich traut

2013 | Drama

Duitsland 2013. Drama van Marc Rensing. Met o.a. Steffi Kühnert, Jenny Schily, Christina Hecke, Lene Oderich en Steve Windolf.

De vrouw, die durft. Dat is vijftiger Beate (Steffi Kühnert), een telg uit de DDR-zwemgeneratie. Een harde werker en ijverige moeder, die ooit de Olympische Spelen misliep vanwege een zwangerschap. Na de diagnose kanker - wat ze niemand vertelt - gooit ze haar leven om ('moeder wast niet meer!') en begint met trainen om Het Kanaal (33 km) over te zwemmen. Die Frau, die sich traut mist focus, met een vrouw die grip probeert te krijgen op een droom, een ziekte, een DDR-mentaliteit, op kinderen, en vrienden. Niettemin een goedbedoeld portret van een binnenvetter tegen wil en dank.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christina Hecke op televisie komt.

Reageer