Lil Rel Howery

1979 Acteur

Lil Rel Howery (1979) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bird Box

2018 | Sciencefiction, Drama, Horror

Verenigde Staten 2018. Sciencefiction van Susanne Bier. Met o.a. Sandra Bullock, Rosa Salazar, Sarah Paulson, Trevante Rhodes en John Malkovich.

Vijf jaar nadat een golf van zelfmoorden de bevolking heeft gedecimeerd, beginnen een vrouw (Sandra Bullock) en haar twee kinderen aan een gevaarlijke tocht naar een toevluchtsoord.

Tag

2018 | Komedie

Verenigde Staten 2018. Komedie van Jeff Tomsic. Met o.a. Ed Helms, Lil Rel Howery, Jon Hamm, Jake Johnson en Jeremy Renner.

In 2013 publiceerde The Wall Street Journal een reportage over een groepje bevriende veertigers die al sinds de middelbare school een extreme variant op tikkertje speelden. Dat dit gegeven werd bewerkt tot een formulekomedie à la The Hangover, met grove grappen en bromance-sentiment, voelt als een gemiste kans. Wat een inspirerend verhaal had kunnen zijn over volwassenen die jong van geest blijven, is nu een (weliswaar soms best lollige) doorsneeklucht over vervelende kerels die niet volwassen willen worden.

Get Out

2017 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 2017. Horror van Jordan Peele. Met o.a. Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, Bradley Whitford en Caleb Landry Jones.

Sensationeel regiedebuut van acteur/komiek Jordan Peele (van onder andere Key and Peele) is niet alleen een bloedstollende horrorfilm, maar ook actueel en sociaal relevant. Over de zwarte jongeman Chris (Kaluuya), die gaat kennismaken met de ouders van zijn witte vriendin Rose (Williams). Die ouders lijken op het eerste gezicht prettig liberaal en vrijzinnig, maar al snel merkt Chris - bijvoorbeeld aan het vreemde gedrag van de (zwarte) tuinman en de (zwarte) huishoudster - dat bij Rose thuis niet alles is wat het lijkt. Bioscoophit in de VS, waar de film meer dan honderd miljoen dollar opbracht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lil Rel Howery op televisie komt.

Reageer