Joaquín Coss

Acteur

Joaquín Coss is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Las Mujeres mandan

1936 | Drama, Misdaad

Mexico 1936. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Alfredo del Diestro, Marina Tamayo, Sara García en Joaquín Coss.

Een bankbediende die bij zijn vrouw en kinderen niets heeft in te brengen, raakt verwikkeld in een seniel liefdesavontuur. De objectiviteit waarmee het verhaal is behandeld en de wijze waarop het zich ontrolt, maakt de film psychologisch geloofwaardig. Zeer waardig geregisseerd, hoewel geen echt goede film.

El Rosal bendito

1936 | Drama

Mexico 1936. Drama van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Gloria Morel, Juan José Martinez Casado, Leopoldo Ortín en Joaquín Coss.

Broeder Francisco, tuinman in het klooster, zorgt met bijzondere liefde voor een rozestruik waarvan hij beweert dat hij zal bloeien als een zondaar berouw heeft. Belachelijk melodrama, uitsluitend gemaakt om bijval te vinden bij het publiek.

Qué hago con la criatura?

1935 | Drama, Komedie

Mexico 1935. Drama van Ramón Peon. Met o.a. Leopoldo Ortín, Gloria Morel, Ramón Armengod en Joaquín Coss.

Als de zwerver Concepción in een verlaten huis ontwaakt, ligt er een baby naast hem met 500 pesos en een brief waarin de instructie staat om het kind niet naar het politiebureau te brengen. Eén van de eerste komische films uit Mexico. Niet interessant.

Los Desheredados

1935 | Drama

Mexico 1935. Drama van Guillermo Baqueriza. Met o.a. Lucha María Bautista, Antonio Liceaga, Saúl Zamora en Joaquín Coss.

We zien de moeilijkheden die een aantal kinderen moet doorstaan om te kunnen overleven in deze saaie huilfilm. De regisseur overleed vlak vóór de voltooiing van dit werk; het bleef zodoende zijn enige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joaquín Coss op televisie komt.

Reageer