Jinx Falkenberg is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Two Senioritas From Chicago

1943 | Muziek, Komedie, Musical

Verenigde Staten 1943. Muziek van Frank Woodruff. Met o.a. Jinx Falkenberg, Ann Savage, Leslie Brooks, Bob Haymes en Nick Castle dancers.

Een onbenullige komedie van de lopende band van Columbia, over meiskes die Broadway stormerderhand veroveren tijdens een muzikaal 'gemaskerd bal'.

Sweetheart of the Fleet

1942 | Drama, Komedie, Muziek, Romantiek

Verenigde Staten 1942. Drama van Charles Barton. Met o.a. Joan Davis, Joan Woodbury en Jinx Falkenberg.

Een vaderlandslievende B-musical uit WO II van Columbia, met veel zang, romantiek en bescheiden humor. Eén van de patriottische liedjes is We Did It Before ... and We'll Do It Again. Aardig maar onbeduidend.

Two Latins from Manhattan

1941 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1941. Komedie van Charles Barton. Met o.a. Joan Davis, Joan Woodbury en Jinx Falkenberg.

Een goedkope, dertien-in-een-dozijn-musical/komedie over een stel meiden die een poging wagen op Broadway. Davis speelt een charmante hoofdrol.

The Lone Ranger Rides Again

1939 | Western

Verenigde Staten 1939. Western van William Witney en John English. Met o.a. Robert (Bob) Livingstone, Chief Thunder Cloud, Duncan Renaldo, Jinx Falkenberg en Ralph Dunn.

Een serial in vijftien hoofdstukken. Een oppervlakkig maar onderhoudend vervolg op de serial uit 1938. Bob wordt te hulp geroepen - zonder dat men weet dat hij de Lone Ranger is - om een groep pioniers te beschermen tegen rancher Dunn. Samen met Thunder Cloud (als Tonto) en Renaldo weet Bob het karwei te klaren. Dunn komt om door explosieven die bestemd waren om de pioniers om zeep te helpen. William Nobles was weer Republics cameraman. In kleine rolletjes zien we Wells en Roosevelt, westernsterren uit de jaren twintig en Dean, die in de jaren veertig in het westerngenre bekend zou worden.

Song of the Buckaroo

1938 | Western

Verenigde Staten 1938. Western van Al Herman. Met o.a. Tex Ritter, Jinx Falkenberg, Mary Ruth, Tom London en Frank LaRue.

Het scenario van John Rathmell is weinig opwindend te noemen en Ritter heeft weinig te doen. Hij zingt een drietal liedjes en er zijn een paar bandieten die knock-out geslagen moeten worden zoals King en Terry. Murphy en Pollard (de ster uit de zwijgende films) moeten voor de humor zorgen.