John Canada Terrell

Acteur

John Canada Terrell is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Five Heartbeats

1991 | Muziek, Drama

Verenigde Staten 1991. Muziek van Robert Townsend. Met o.a. Robert Townsend, Michael Wright, Leon, Harry Lennix en Tico Wells.

Af en toe melig maar toch onderhoudend verhaal over de opkomst van een rockgroepje in de jaren 1960-1970, losjesweg gebaseerd op de rhythm and bluesgroep The Dells. Alles is voorspelbaar maar scenarist-regisseur-acteur Townsend en zijn ploeg komen zo sympathiek over dat je de clichés er gratis bijneemt. De scène, waarin Townsend met de hulp van een broekie, Tressa Thomas, ter plekke een song in elkaar flanst is misschien wel de prijs van het bioscoopkaartje waard. Aan het scenario werkte Keenen Ivory Wayans mee. Camerawerk van Bill Dill.

She's Gotta Have It

1986 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1986. Drama van Spike Lee. Met o.a. Tracy Camilla Johns, Tommy Redmond Hicks, John Canada Terrell, Spike Lee en Raye Dowell.

Een leuke film over een zwarte, sexy vrouw met drie aanbidders die om haar overdeelde aandacht strijd leveren, terwijl ook haar lesbische vriendin om aandacht vraagt. Gemaakt met een klein budget, maar dat doet niets af aan de sprankelendheid. Schrijver-regisseur Lee speelt zelf Mars, een van de drie minnaars en zijn vader Bill schreef de muziek.

Recruits

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van Rafal Zielinski. Met o.a. Steve Osmond, Alan Deveau, Doug Annear en John Canada Terrell.

Een povere, mislukte poging om te profiteren van het succes van POLICE ACADEMY met hoertjes, hippies en punkers die als hulp ingezet worden bij de verkeerspolitie op de Californische snelwegen. De film gaat over chaotische toestanden, maar verkeert daar ook zelf in.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Canada Terrell op televisie komt.

Reageer