Fernando Guillén Cuervo

Acteur

Fernando Guillén Cuervo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Las edades de Lulú

1990 | Drama, Erotiek

Spanje 1990. Drama van Bigas Luna. Met o.a. Francesca Neri, Oscar Ladoire, Javier Bardem, María Barranco en Fernando Guillén Cuervo.

De Spaanse regisseur Bigas Luna, werkzaam in uiteenlopende genres (met Angustia maakte hij slasher, Jamón, jamón was een zwoel drama) richt zich ditmaal op seks. Las edades de Lulú, naar het boek van Almudena Grandes, is een soort coming of age verhaal over de rusteloze Lulu die blijft houden van Pablo, haar eerste vriendje, maar ook allerlei seksuele avonturen met anderen heeft. Ze begeeft zich daarbij steeds meer in de duistere kringen van Madrid. In de Italiaanse hoofdrolspeelster Francesca Neri herkennen we de operaminnende vrouw van de Florentijnse rechercheur, die Hannibal in de gelijknamige film dwars zit.

Boom Boom

1990 | Komedie

België/Spanje 1990. Komedie van Rosa Verges. Met o.a. Viktor Lazlo, Sergi Mateu, Fernando Guillén Cuervo, Bernadette Lafont en Conrado San Martín.

Een man en een vrouw die na een ongelukkige liefde beide hebben gezworen nooit meer verliefd te worden, leren elkaar kennen doordat ze in hetzelfde gebouw wonen. Deze komedie van intriges zit vol met beperkingen, maar weet toch een zekere waardigheid te bewaren. Het is de eerste speelfilm van deze regisseur en de film werd een groot commercieel succes.

La Señora

1987 | Erotiek

Spanje 1987. Erotiek van Jordi Cadena. Met o.a. Silvia Tortosa, Hermann Bonnin, Luis Merlo en Fernando Guillén Cuervo.

Een jonge vrouw moet trouwen met een veel oudere man. Ze bevindt zich, door de ziekelijke obsessies van haar man, al spoedig in een zeer vreemde huwelijksrelatie, totdat de man sterft. Film verdween, ondanks de sterke erotische lading, onopgemerkt weer uit de bioscopen. Het script is van de hoofdrolspeelster, gebaseerd op de roman van Antoni Mus.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fernando Guillén Cuervo op televisie komt.

Reageer