Rafael Gareisen

1994 Acteur

Rafael Gareisen (1994) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Das kalte Herz

2015 | Jeugdfilm, Fantasy

Duitsland 2015. Jeugdfilm van Johannes Naber. Met o.a. Rafael Gareisen, Laura Louisa Garde, Tilo Prückner, August Schmolzer en Thomas Thieme.

Das kalte Herz

2014 | Fantasy

Duitsland 2014. Fantasy van Marc-Andreas Bochert. Met o.a. Rafael Gareisen, Laura Louisa Garde, Tilo Prückner en Thomas Thieme.

Omdat Peter Munk op een zondag geboren is, krijgt hij drie wensen van het magische Glasmannetje. Eenmaal volwassen kan hij daarvan gebruik maken. Omdat Peter de verkeerde keuzes maakt, gaat het ineens niet meer goed met hem. Een kwade bosgeest, Michael de Hollander, biedt uitkomst: in ruil voor zijn hart belooft hij Peter oneindige rijkdom. Al gauw merkt Peter dat een leven zonder liefde en vreugde helemaal niet prettig is en smeekt de bosgeest hem zijn hart terug te geven. Maar daar wil deze natuurlijk niets van weten.

De ontmaagding van Eva van End

2012 | Drama

Nederland 2012. Drama van Michiel ten Horn. Met o.a. Vivian Dierickx, Jacqueline Blom, Ton Kas, Rafael Gareisen en Freerk Bos.

De mollige, brildragende Eva (Dierickx) krijgt voor twee weken een in het wit gestoken blonde god mee naar huis in het kader van een schooluitwisseling. De Duitse Veit - altruïst en vogelliefhebber - stelt vervolgens het burgerlijk geluk van de familie Van End op de proef. Archetypische personages, gevangen in tableaus die aan stripverhalen refereren, belanden in absurde situaties die met deadpan humor worden gebracht. Een net te weinig originele en te statische stijloefening naar Todd Solondz' Wellcome to the Dollhouse.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rafael Gareisen op televisie komt.

Reageer