Eiko Taki

Acteur

Eiko Taki is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Zato-Ichi Sakate Giri

1966 | Avonturenfilm, Actiefilm

Japan 1966. Avonturenfilm van Issei Mori. Met o.a. Shintarô Katsu, Kanbi Fujiyama, Eiko Taki en Masako Myojo.

Zato Ichi leert een man kennen die in de gevangenis zit voor een misdrijf dat hij niet heeft begaan en hij besluit hem te helpen. De blinde vechtersbaas Zato Ichi in een nieuw avontuur dat in niets verschilt van zijn vorige avonturen.

Modae

1965 | Drama, Erotiek

Japan 1965. Drama van Umeji Inoue. Met o.a. Ayako Wakao, Masaya Takahashi, Yusuke Kawazu, Kyoko Enami en Eiko Taki.

Voor een jong stel betekent de huwelijksnacht het begin van een crisis. Enerzijds weigert zij de liefde met hem te bedrijven en anderzijds lijkt hij impotent te zijn. Vreemd en moeilijk te doorgronden psychologisch drama, dat wellicht minder pervers is dan andere Japanse films met gelijksoortige thema's.

Kizudarake no Sanga

1965 | Romantiek

Japan 1965. Romantiek van Satsuo Yamamoto. Met o.a. Ayako Wakao, Eiji Funakoshi, Sô Yamamura en Eiko Taki.

Een vrouw die om zijn geld met een industrieel op leeftijd is getrouwd, wordt verliefd op een eenvoudige student. De verboden romance is een typisch genre van de Japanse film uit de jaren 1960-1970. Het scenario is van de beroemde cineast Kaneto Shindo.

Junanasai no Okami

1964 | Drama

Japan 1964. Drama van Yoshio Inoue. Met o.a. Kojiro Hongo, Harumi Kiritachi, Eiko Taki en Yuka Konno.

Een meisje met psychologische problemen raakt getraumatiseerd als ze haar moeder de liefde ziet bedrijven met een collega en vriend van haar pleegvader, een vooraanstaand chirurg. Verwarrend psychologisch drama dat ondanks zijn vrij grote cinematografische beperkingen toentertijd in Japan een enorm kassucces werd.

Flight from Ashiya

1964 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten/Japan 1964. Drama van Michael Anderson. Met o.a. Suzy Parker, Shirley Knight, Danièle Gaubert, Eiko Taki en Joseph Di Reda.

Wanneer een Japans schip bij Japan in een storm terecht komt worden twee Amerikaanse reddingsvliegtuigen ingezet. Nadat één vliegtuig in zee is gestort wordt de reddingsopdracht beperkt tot het verlenen van eerste hulp door twee reddingswerkers, onder wie sergeant Takashima (Brynner). Ondanks een all-star cast, een succesvolle regisseur en het mooi op locatie filmen door Burnett Guffey, ontbreekt ware spanning.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eiko Taki op televisie komt.

Reageer