William Levey

Regisseur

William Levey is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

The White Stallion Lightning

1986 |

1986. William Levey. Met o.a. Isabel Lorca, Susan George en Mickey Rooney.

Skatetown, U.S.A.

1979 | Komedie

Verenigde Staten 1979. Komedie van William Levey. Met o.a. Kelly Lang, Dave Mason, Ron Palillo, Flip Wilson en Greg Bradford.

The Happy Hooker Goes to Washington

1977 | Komedie

Verenigde Staten 1977. Komedie van William A. Levey en William Levey. Met o.a. Joey Heatherton, George Hamilton, Ray Walston, Jack Carter en Phil Foster.

Xaviera (een blondine deze keer) wordt voor het Congres geroepen om zich te rechtvaardigen ten aanzien van de beschuldigingen als zou het land door seks te gronde worden gericht en raakt vervolgens betrokken bij een CIA-escapade. Een glimlach hier en daar, maar over het geheel genomen meer flauw dan sexy. Hamilton en schrijver Bob Kaufman waren aanzienlijk beter op dreef in hun volgende film, LOVE AT FIRST BITE.

Slumber Party '57

1976 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1976. Komedie van William A. Levey en William Levey. Met o.a. Janet Wood, Debra Winger, Rainbeaux Smith, Noelle North en Bridget Holloman.

Zes jonge meisjes brengen samen het weekend door en doden de tijd door, ieder om beurt te vertellen over hun eerste liefdeservaring. Als het zesde meisje bekent nog maagd te zijn en meteen laat weten dat de hele base-ball ploeg van het college in de kelder zit te wachten om daar wat aan te doen, bekennen de andere vijf ook nog maagd te zijn, zodat de jongens een drukke avond te wachten staat. Een pretentieloze film vol vlot gemaakte onzin met Winger in één van haar eerste rollen.

Blackenstein

1973 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1973. Horror van William A. Levey en William Levey. Met o.a. John Hart, Joe DiSue, Ivory Stone en Liz Renay.

Een zwarte soldaat, die zijn armen en benen is kwijtgeraakt, wordt door Dr. Frankenstein omgebouwd tot een monster. Dit jatwerk van BLACULA faalt op alle fronten. OOk bekend als BLACK FRANKENSTEIN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William Levey op televisie komt.

Reageer