Eric Louzil

Regisseur, Producer

Eric Louzil is regisseur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

The Class of Nuke 'Em High 3

1994 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1994. Sciencefiction van Eric Louzil. Met o.a. Brick Bronsky, Lisa Gaye en Leesa Rowland.

VVOok bekend als THE GOOD, THE BAD AND THE SUBHUMANOID.

Class of Nuke 'Em High Part II: Subhumanoid Meltdown

1991 | Komedie, Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1991. Komedie van Eric Louzil. Met o.a. Brick Bronsky, Lisa Gaye, Leesa Rowland, Michael Kurtz en Scott Resnick.

Weerzinwekkend vervolg op CLASS OF NUKE 'EM HIGH met de studentenreporter Bronsky die een complot ontdekt waarbij mensen veranderen in gemuteerde creaturen. Niemand kan met dit soort onzin lachen, tenzij ongeneeslijke debielen, en ondanks een ontroerende vertolking van Tromie, de Reuze Gemuteerde Nucleaire Eekhoorn.

Night Of The Wilding

1990 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Eric Louzil. Met o.a. Erik Estrada, Joey Travolta, Kathrin Lautner, Isaac Allan en Charlie Ganis.

Drie jeugdige onverlaten uit de betere klasse in L.A. maken de buurt onveilig, maar komen altijd weer vrij dankzij hun advocaat Joseph Gainer (Estrada), die zo walgt van zijn werk dat hij het honorarium aan een zwerver schenkt. Na zich in een supermarkt misdragen te hebben, vermoorden ze 's avonds de vriend van de kassière en verkrachten ze haar en haar vriendin. Als de kassière aangifte doet, moet ze dat met de dood bekopen, terwijl het snode drietal op borgtocht vrijkomt omdat ze nog minderjarig zijn. De advocate van de slachtoffers is de ex van Joseph Gainer en ze besluit het verachtelijke trio een val te zetten, waarbij ze haar nek riskeert. Gelukkig weet Gainer wat voor vlees hij in de kuip heeft. Het scenario van geweld- specialisten Joseph Merhi en Charles T. Kanganis blinkt niet uit door zijn literaire verdienste een heeft ook geen echte kop of staart, maar in zijn soort, d.w.z. films voor de onderste schappen van de videotheek en primitieve kijkers, schiet de film in de roos. Het camerawerk is van Richard Pepin, die medeproducent was en net zo veel verstand van dergelijke zinloze prullen heeft als regisseur-producent Louzil.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eric Louzil op televisie komt.

Reageer