Geoffrey Taylor

Producer

Geoffrey Taylor is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Taking Care of Business

1990 | Komedie

Verenigde Staten 1990. Komedie van Arthur Hiller. Met o.a. James Belushi, Charles Grodin, Loryn Locklin, Stephen Elliott en Hector Elizondo.

De aimabele, voortvluchtige autodief Jimmy Dworski (Belushi) krijgt de organizer - inclusief creditcards & huissleutel - in handen van zakenman Spencer Barnes (Grodin). En jawel, dat blijkt een opgelegde kans om vrijblijvend te snuffelen aan een andere lifestyle. De meeste grappen in deze komedie over een persoonsverwisseling zijn al eens eerder vertoond, maar door de perfecte timing van vakman Hiller (The lonely guy, Silver streak) ogen ze fonkelnieuw. En met Belushi in een komische rol kan er sowieso weinig misgaan. De alternatieve titel Filofax is ontleend aan de naam van één van de filmsponsors, agendafabrikant Filofax.

Moscow on the Hudson

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van Paul Mazursky. Met o.a. Robin Williams, Maria Conchita Alonso, Cleavant Derricks, Alejandro Rey en Savely Kramorov.

Een frisse en originele combinatie van komedie en drama van Mazursky en Leon Capatanos over een Russische musicus die tijdens een Amerikaanse toernee overloopt. Dat gebeurt in het sjieke Newyorkse warenhuis Bloomingdale`s. Hij probeert te wennen aan de zeden en gewoonten van zijn nieuwe vaderland. Vol met innemende acteerprestaties, scherpzinnige en bitterzoete momenten. Williams is fantastisch in de hoofdrol. Leuk detail: in de Russische sc[KA2]ene wordt (ook door Williams) Russisch gesproken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Geoffrey Taylor op televisie komt.

Reageer