Anthony Thomas is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Spies, Lies & Alibies

1989 | Komedie, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1989. Komedie van Anthony Thomas. Met o.a. Brian Kerwin, Alice Krige, Diane Ladd, David Warner en Robert Loggia.

Een stelletje derderangs spionnen lokken in het hartje van de jungle van Sri Lanka een crisis uit en verwachten als gevolg daarvan een weerslag op de effectenbeurs. Dwaze avonturenfilm en spionagekolder, dat maar erg mager in beeld is gebracht.

Thy Kingdom Come, Thy Will Be Done

1988 | Documentaire

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1988. Documentaire van Anthony Thomas.

Een provocerende documentaire over een herlevend christendom, dat alles van de persoon die met de beweging meedoet controleert, tot zijn banden met rechtse politici toe. Onder de hoogtepunten: een onthullende scène die opgenomen is in 'Jim and Tammy Bakker's Heritage', USA park.

Death of a Princess

1980 | Documentaire, Drama

Australië/Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk/Nieuw-Zeeland/Nederland 1980. Documentaire van Anthony Thomas. Met o.a. Suzanne Abou Taleb, Paul Freeman, Judy Parfitt, Samir Sabri en Ismet Raafat.

Destijds ophefmakend docu-drama waarin een Britse verslaggever naar Saoedi-Arabië reist om meer te weten te komen over de publieke executie van een jonge prinses. Hij interviewt verschillende mensen uit haar kennissenkring maar stuit overal op tegenwerking en openlijk verzet. Toen de film, gemaakt in opdracht van een onafhankelijk Brits tv-station in samenwerking met verschillende andere landen, werd uitgezonden veroorzaakte hij een diplomatieke rel tussen Engeland en Saoedi- Arabië en een geplande tweede uitzending werd onder diplomatieke druk geschrapt. Een onthutsende film.