Jan Hendricks

Acteur

Jan Hendricks is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Heintje - Einmal wird die Sonne wieder scheinen

1970 | Muziek, Familiefilm

Duitsland 1970. Muziek van Hans Heinrich. Met o.a. Heintje Simons, Heinz Reincke, Gerlinde Locker, Paul Dahlke en Helmut Förnbacher.

Heintjes vader is door toedoen van een kwaadwillende grootvader in het gevang beland en het Limburgse zangertje rust niet voor hij een aantrekkelijke juriste voor dit geval van gerechtelijke dwaling heeft geïnteresseerd. Een melodrama met klaterend gezang in sombere gerechtsgebouwen en eind goed, al goed.

Buffalo Bill, l'eroe del West

1964 | Western

Duitsland/Italië/Frankrijk 1964. Western van Mario Costa. Met o.a. Gordon Scott, Ingeborg Schöner, Jan Hendricks, Catherine Ribeiro en Hans von Borsody.

Kolonel Cody ('Buffalo Bill') krijgt opdracht in de streek Indian Creek tussen cowboys en Indianen de vrede te herstellen, die bloedig verstoord is door een opperhoofd dat onder invloed staat van een doortrapte wapensmokkelaar. Deze vroege spaghetti- western heeft nog geen eigen stijl, en probeert de Hollywood- voorbeelden na te apen zonder zich daarbij aan historische feiten te houden. De regisseur nam voor de gelegenheid het pseudoniem John Fordson aan, in grenzeloze zelfoverschatting.

Spielbank-Affäre

1957 | Misdaad

DDDE/Zweden 1957. Misdaad van Arthur Pohl. Met o.a. Gertrud Kückelmann, Jan Hendricks en Rudolf Forster.

Een aankomend toneelspeelster, die zojuist getrouwd is met een journalist, heeft dringend geld nodig voor haar opleiding en de huishouding. Ondertussen is haar man gestoten op een louche affaire van vals spel aan de roulettetafel. De vrouw wordt erin betrokken door te gaan spelen en te 'winnen', maar ze helpt zonder het te weten een gangster die in een machtsstrijd met de casinobaas gewikkeld is. Een aardig gegeven wordt verprutst door veel te veel gepraat en een warrig plot.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jan Hendricks op televisie komt.

Reageer