Gary Orona

Regisseur, Producer

Gary Orona is regisseur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

The Seduction of Maxine

2000 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 2000. Thriller van Madison Monroe. Met o.a. Stacy Noel, Paul Logan, Scarlet Johansing, Tera Patrick en Brad Bartrum.

Weelderig filmsterretje van de x-movies Maxine (Noel) wordt lastig gevallen door een enge, onbekende stalker. Ze huurt de potige Jack (Logan) in als haar bodyguard. Het tweetal blijkt zeer verschillend van karakter te zijn en ligt algauw met elkaar overhoop. Een en ander wordt echter heel vlot bijgelegd in bed. Samen zijn ze sterk en kunnen de stalker gemakkelijk aan. Het bijna inhoudsloze scenario van Montana Muirfield is soms onbedoeld grappig. De in dit genre zeer bekende Monique Parent is ook van de partij, maar ze staat op de credits als Scarlet Johansing, die de rol van Leah speelt. Het spel is amateuristisch, maar de stevige, goed getrainde lichamen beantwoorden aan het huidige schoonheidsideaal en zijn voor het genre veel belangrijker. Het camerawerk is van Jesse Weathington. Ook bekend als THE STALKER.

Stripshow

1995 |

Verenigde Staten 1995. Gary Orona. Met o.a. Monique Parent, Tane McClure en Steven Tietsort.

VV.

Great Bikini Off-Road Adventure

1994 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1994. Komedie van Gary Orona. Met o.a. Avalon Anders, Lauren Hays, Floyd Irons, Laura Hudspeth en Dan Frank.

VV.

Bikini Carwash II

1993 | Erotiek

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Gary Orona. Met o.a. Kristi Ducati, Suzanne Browne, Neriah Napaul, Rikki Brando en Greg Raye.

Nadat zij hun autowasstraat moesten verkopen vanwege een bouwprojekt, zijn de leuke bikini-meisjes in de lingerie gestapt, via een show op tv. Vanwege financiƫle problemen moeten ze nog verder uit de kleren. Zwak excuus voor een vervolg op de eerste Carwash-film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gary Orona op televisie komt.

Reageer