Tamzin Merchant

Acteur

Tamzin Merchant is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse

2015 | Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2015. Fantasy van Colin Teague. Met o.a. Julian Morris, Tamzin Merchant, Jassa Ahluwalia en Jonjo O'Neill.

Ridder Gareth stuit vriendschap met draak Drago. Samen gaan ze de strijd aan met een kwaadaardige tovenaar die het land in zijn greep heeft.

Murder on the Home Front

2013 | Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 2013. Misdaad van Geoffrey Sax. Met o.a. Patrick Kennedy, Tamzin Merchant en Emerald Fennell.

Londen, 1940, op het hoogtepunt van de Blitz. Dr. Lennox Collins is een jonge, ambitieuze patholoog. Omdat Collins de modernste forensische onderzoekstechnieken aanhangt, krijgt hij het vaak aan de stok met zijn oversten en de gewone wijkagenten. Samen met zijn intelligente assistente Molly Cooper, een ex-journaliste, begint hij te vermoeden dat de politie een verkeerde verdachte heeft in de meervoudige, rituele moordzaak op enkele jonge vrouwen.

My Family and Other Animals

2005 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2005. Komedie van Sheree Folkson. Met o.a. Eugene Simon, Imelda Staunton, Tamzin Merchant, Omid Djalili en George Couyas.

My family and other animals is een autobiografisch boek (1956) van wijlen zoƶfiel Gerald Durrell (1925-1995) dat verhaalt over Durrells jeugd eind jaren dertig op het Griekse eiland Corfu. Zijn excentrieke familie had in 1935 genoeg van grauw Londen en verhuisde naar Corfu waar de kleine Durrell allerhande dieren verzamelde. Durrells boek moest naar eigen zeggen een 'nostalgische weergave van de natuur van Corfu' worden maar liep uit op een bont portret van de dito familieleden en hun ogenschijnlijke verwantschap met de lokale fauna. De televisiefilm maakt een alleraardigste selectie uit de zonnige avonturen.

The good housekeeping guide

-1 | Korte film

Verenigd Koninkrijk. Korte film van Met o.a. Tamzin Merchant, Michelle Gomez en Alan Davies.

Huisman Raymond zorgt alleen voor zijn tienerkinderen en het grote huis sinds zijn vrouw Jenny er met een jongere man vandoor ging. Maar nu wil zij ineens het huis kopen, er met haar nieuwe geliefde en de kinderen gaan wonen en hem op straat zetten! Raymond moet snel op zoek naar een alternatieve inkomstenbron

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tamzin Merchant op televisie komt.

Reageer