Michael S. Murphey: productie.
Er zijn 5 films gevonden.

The Librarian: Return to King Solomon's Mines

2006 | Avonturenfilm, Komedie, Fantasy

Verenigde Staten 2006. Avonturenfilm van Jonathan Frakes. Met o.a. Noah Wyle, Gabrielle Anwar, Bob Newhart, Lisa Brenner en Olympia Dukakis.

Eeuwige student Flynn Carsen rolde in The Librarian: Quest for the Spear na het voltooien van elke denkbare studie in een baantje als bibliothecaris van een hele bijzondere bieb, waar voorwerpen als de Ark des Verbonds, de Heilige Graal en de Doos van Pandora worden bewaard. In dit vervolg moet hij op zoek naar de mijnen van Koning Salomo. In deze tv-film kan Wyle laten zien dat hij meer in huis heeft dan die dokter in ER. Hij zet een ironische versie neer van Indiana Jones, maar terwijl bij Indy actie en humor in evenwicht waren, slaat de balans bij The Librarian II door richting flauwe grappen.

From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter

2000 | Western, Horror

Verenigde Staten 2000. Western van P.J. Pesce. Met o.a. Marco Leonardi, Michael Parks, Temuera Morrison, Rebecca Gayheart en Ara Celi.

Quentin Tarantino en zijn bijna even vaardige maat Robert Rodriguez maakten van From Dusk Till Dawn 1 een instant cultfilm, de eerste film die van puur misdaaddrama halverwege plotseling overging op pure horror. Zonder de geestelijke vaders werd From Dusk Till Dawn 2 waardeloos. Deel drie is wat beter, maar zinloos. De film is een 'voorvolg' op het origineel en speelt in 1870. Een matige western gaat over in redelijke horror wanneer bandiet Johnny (Leonardi) ontsnapt aan de galg en later samen met zijn bende, de dochter van de beul en nog een paar lui uiteindelijk in La Tetilla del Diablo geraken, de nachtclub die later de Titty Twister zal heten.

From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money

1999 | Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1999. Horror van Scott Spiegel. Met o.a. Robert Patrick, Bo Hopkins, Muse Watson, Danny Trejo en Bruce Campbell.

Deze sequel heeft een aantal zaken gemeen met zijn voorganger: de film bestaat uit twee gedeeltes, een misdaadverhaal en een vampierverhaal, en Quentin Tarantino en Robert Rodriguez waren uitvoerend producent. Hierbij houdt de vergelijking beslist op, want het scenario van regisseur Spiegel en Duane Whitaker naar een verhaal van Spiegel en Boaz Yakin, heeft kop noch staart en een inhoud ontbreekt. In dit vormeloze omhulsel wordt een bank overvallen en trachten vampiers de politie uit te roeien. De dialogen zijn betekenisloos en slaan nergens op. Beide verhalen hebben nauwelijks iets met elkaar te maken; de rollen zijn slecht en het geheel is onbegrijpelijk. Af en toe een aardige scène, maar dat rechtvaardigt geen sessie van anderhalf uur. Regisseur Spiegel is te herkennen als pornoregisseur en Campbell, de veteraan uit de eerste film, legt gelijk al het loodje. Sexy Thiessen uit de tv-serie Beverly Hills, 90210 is eventjes te zien en speelt het rolletje van Pam. Het camerawerk is van Philip Lee. Absoluut te mijden, tenzij je eindeloos wilt staren naar vampiers en van veel bloed en bloederigheid houdt.

Kickboxer 5

1995 | Actiefilm

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Kristine Peterson. Met o.a. Mark Dacascos, James Ryan, Geoff Meed, Tony Capari en Greg Latter.

Johnny (Pierce), de veelbelovende leerling van kickboksmeester Matt Reeves (Dacascos) laat zich van Californië lokken naar Zuid-Afrika door Mr. Negaal (Ryan), ondanks de waarschuwingen van Matt na de moord op kickboksfavoriet David Sloan. Als Johnny door een gevecht wordt geveld en naar het kickbokswalhalla is verhuisd, pakt Matt het vliegtuig om Mr. Legaal mores te leren. Actiefilmpje dat alle platgetreden paden volgt, zeer gewelddadig is en uiterst fantasieloos. Heeft niets te maken met de oorspronkelijke Kickboxer, maar probeert actiefanaten te bedotten door de titel. Het scenario is van Rick Filon en het camerawerk is van Paul Michelson. De spelprestaties en regie zijn beneden alle peil, maar er worden rake klappen en schoppen uitgedeeld.

Here Come the Munsters

1995 | Komedie, Horror

Verenigde Staten 1995. Komedie van Robert Ginty. Met o.a. Edward Herrmann, Veronica Hamel, Matthew Botuchis, Robert Morse en Christine Taylor.

Van 1964 tot 1966 liep in de V.S. de tv-serie, die in de periode 1988-1991 herhaald werd, omdat hij een zeker cultpubliek had. Er werden twee pogingen ondernomen om met tv-films opnieuw kijkers te trekken. E[KA1]en film speelt rond de kerst. Deze film heeft een flauw verhaal, waarvan de rode draad de verkiezingen in Californi[KA3]e zijn. De Munster-familie wordt toegelaten tot de V.S. als politieke vluchtelingen. Neef Norman Hyde (Grod[KA1]enchik) wordt betoverd door gewetenloze verkiezingsmanager en Brent Jekyll (Trachta) is een willoze, racistische marionet geworden. Elsa Munster Hyde (Gold) is van dit gebeuren zo ondersteboven, dat ze in een permanente trance geraakt is. Behalve de cameo`s van enkele acteurs (Lewis, Patrick en Priest) en De Carlo uit de oorspronkelijke serie valt er nauwelijks iets te beleven en is de film niet leuk. Gebaseerd op de schepping van Norm Lieberman en Ed Haas met een verhaal van Allan Burns en Chris Hayward, dat door Jim Fisher die als dorpsbewoner te zien is, Jim Staahl, die als ambtenaar van de geneeskundige dienst te herkennen is, en Bill Prady, die even als ziekenbroeder optreedt, tot scenario werd bewerkt.