Orchidea De Santis

Acteur

Orchidea De Santis is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La Dottoressa sotto il benzuolo

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Gianni Martucci. Met o.a. Karin Schubert, Orchidea De Santis, Alvaro Vitali, Gigi Ballista en Eligio Zamara.

Plagiaat van gelijksoortige dokterskluchten met Edwige Fenech. Niet dat het ons wat kan schelen, of het nu Schubert dan wel Fenech is die zich door idiote figuranten onder de rokken laat grabbelen.

Alla mia cara mamma nel giorno del suo compleanno

1974 | Komedie

Italië 1974. Komedie van Luciano Salce. Met o.a. Paolo Villaggio, Orchidea De Santis en Eleonora Giorgi.

Villaggio speelt een 32-jarige man die door zijn moeder wordt behandeld als een tienjarige. Ze wast hem, kleedt hem in matrozenpakjes en berispt hem als hij niet wil eten. Maar als zijn moeder er niet is leest hij pornoboekjes en ontpopt hij zich als een naar seks hunkerende man. Erg leuke en goede komedie met topprestaties van de acteurs. De technische afwerking laat te wensen over.

I Racconti di Viterbury

1973 | Erotiek

Italië 1973. Erotiek van Edoardo Re. Met o.a. Rosalba Neri, Orchidea De Santis, Peter Landers en Toni Ucci.

Een film waarin de verhalen van Boccaccio worden geïmiteerd, maar op een jammerlijke wijze. En dat geldt voor regie, spel en script. Het centrale gegeven is listigheid. Er is een leuk verhaal bij, over schoonmoeders die de minnaressen van hun schoonzoons straffen.

I Giochi proibiti de l'Aretino Pietro

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Piero Regnoli. Met o.a. Femy Benussi, Tony Kendall, Rosemarie Lindt, Shirley Corrigan en Angela Covello.

Z[KA1]e[KA1]er losjesweg op Pietro Aretino (1492-1556) gebaseerde erotische verhalen, opgenomen in het bergstadje Gubbio, waar Zeffirelli zijn ROMEO & JULIA schoot, en gesitueerd in het Umbria anno 1550. Vier vrouwen worden tijdens een proces veroordeeld omdat zij vier mannen hebben bedrogen. Soms boertig, soms schunnig, vaak Decamerone-achtig maar meestal onbenullig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Orchidea De Santis op televisie komt.

Reageer