Enzo Favata

Componist

Enzo Favata is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Il cielo è sempre più blu

1995 | Drama

Italië 1995. Drama van Antonio Luigi Grimaldi. Met o.a. Asia Argento, Luca Barbareschi, Margherita Buy, Gigio Alberti en Sergio Rubini.

Kaleidoscopisch portret van het leven in Rome. Een jogger bespiedt 's morgens vroeg vanaf zijn dakterras het ontwakende Rome. Een Chinees restaurant wordt overvallen door gangsters; een zakenman keert met zijn flirterige nichtje terug na een trouwerij buiten de stad; een glimlachende verkeersagente deelt een bon uit aan een dubbelgeparkeer-e taxichauffeur. Dood, zelfmoord, ontrouw en liefde passeren in dit filmische portret van een metropool. De meeste rollen worden gespeeld door regisseurs en medewerkers van de Italiaanse film.

...con amore Fabia

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Maria Teresa Camoglio. Met o.a. Laura Uzzanu, Sante Maurizi, Rosa Maria Tavolucci, Emma Medas en Serena Camboni.

De eindexamenfilm van Camoglio, die afstudeerde aan de Deutsche Film- und Fernsehakademie in Berlijn gaat over de jonge Uzzanu, die tijdens een zomer op haar geboorte-eiland Sardinië ontdekt dat zij haar milieu ontgroeid is. Ze is een zelfstandige, drijvende kracht, die haar jongere zusje ondersteunt, terwijl zij niet meer begrepen wordt door haar conservatieve moeder. Ze bespeurt dat ze niets kan doen voor haar weinig krachtige, nog onvolwassen broer, die geen werk kan krijgen en maar wat aanklooit met drugs. Een mooie, gevoelige film over het breken met traditie en een generatiekloof, die ook nog een cultuurverschil laat zien. De veelbelovende maakster schreef zelf het scenario.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Enzo Favata op televisie komt.

Reageer