Morgan Upton

Acteur

Morgan Upton is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Columbo: Make Me A Perfect Murder

1978 | Mysterie, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1978. Mysterie van James Frawley. Met o.a. Peter Falk, Trish Van Devere, George Skaff, Milt Kogan en Susan Bredhoff.

Van Devere is de gekwetste ziel die haar ego[KA3]istische minnaar Luckinbill koelbloedig doodschiet, knoeit met de projector van het projectiezaaltje en zich zodoende een alibi verschaft, maar Lt. Columbo (Falk) laat zich niet flessen. Een cursorische aflevering.

Space is the Place

1974 | Fantasy, Sciencefiction, Muziek

Verenigde Staten 1974. Fantasy van John Coney. Met o.a. Sun Ra, Ray Johnson, Christopher Brooks, June Tyson en Morgan Upton.

Totaal maffe film, zoals je zelden ziet, rond de excentrieke jazz-musicus Sun Ra (Herman `Sonny` Bourke), die zegt een mysterieus buitenaards wezen te zijn. Omringd door een als Egyptische goden gekleedde entourage arriveert Ra in zijn ruimteschip in de sloppen van Los Angeles, waar hij zijn wonderlijke evangelie (zijn muziek wijst de weg naar een idyllische nieuwe planeet) preekt voor een publiek van cynische zwarten. Het had heel wat voeten in de aarde (vaak herschreven, scènes opnieuw opgenomen en/of hergemonteerd, Ra heeft zich bemoeid met het script van Joshua Smith, er zijn extra teksten geschreven door Christopher Brooks en Jim Newman), maar toch is het geen film voor het grote publiek geworden. Zie het als een kennismaking met Sun Ra's band - de Intergalactic Myth-Science Arkestra. Neem het verhaal niet al te letterlijk! Camerawerk van Seth Hill en Pat Riley.

Steelyard Blues

1973 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1973. Komedie van Alan Myerson. Met o.a. Jane Fonda, Donald Sutherland, Peter Boyle, Garry Goodrow en Howard Hesseman.

Een komisch geval over een groep mislukkelingen die een dwaas plan beramen om een oud vliegtuig op te lappen. Een milde antiburgerlijke film waarin Boyle het hoogtepunt vormt als een ingenieuze fantast, Eagle geheten. Scenario van David S. Ward. Hertiteld: THE FINAL CRASH.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Morgan Upton op televisie komt.

Reageer