James B. Warner

Acteur

James B. Warner is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Covered Trail

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Jack Nelson. Met o.a. James B. Warner, Robert McKenzie en Ruth Dwyer.

Warner wil zijn broer redden, die lid is geworden van een bende veedieven, en raakt daardoor zelf in ernstige moeilijkheden. Een western voor Sunset Productions.

Horseshoe Luck

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Joseph Franz. Met o.a. James B. Warner, Margaret Morris en Harry Todd.

Een eenvoudige western, waarin twee vrienden een mijn vinden. Het meisje pikt dan de kaart en gaat ermee naar een outlaw-leider. Dan is het vechten om de mijn.

Behind Two Guns

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Robert N. Bradbury. Met o.a. James B. Warner, Hazel Newman, Marin Sais, Jay Morley en Jim Welch.

Warner als geheim agent in het Wilde Westen, met Lederer als de bandiet die achter een lading goud aan zit. Bradbury was ook de scenarist en Bert Longenecker de cameraman voor producent Anthony J. Xydias en zijn Sunset Productions, waarvoor Warner juist een serie van acht westerns maakte toen hij op 9 november van dit jaar overleed. Hij stierf aan tuberculose, 29 jaar oud! Met zestien westerns op zijn naam sinds 1921.

Lone Fighter

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Albert Russell. Met o.a. James B. Warner, Vester Pegg, Josephine Hill, Joe Ryan en Jim Gamble.

Keene Thompsons Certain Lee was de basis voor deze western, waarin Texas Ranger Warner met veedieven te maken krijgt en kans ziet de onschuld van een ingesloten man te bewijzen.

Danger

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Clifford S. Elfelt. Met o.a. James B. Warner, Lillian Hackett, June La Vere, Edith Sterling en Mary Wynn.

Warner heeft het druk - hij is op zoek naar het meisje van zijn dromen, wordt voogd van een weeskind dat hij aan een buurman toevertrouwt (maar dat was geen goede beslissing), en krijgt het aan de stok met een bende. Frank Howard Clark verzon het allemaal en Joseph Walker bediende de camera.

Big Stakes

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Clifford S. Elfelt. Met o.a. James B. Warner, Elinor Fair, Les Bates, Willie May Carson en H.S. Karr.

In oude westerns draait het vaak om liefdesdrama's. Fair is verloofd met de Mexicaanse kapitein Grey, maar toont interesse voor Warner, wat hem de dodelijke haat van Grey oplevert. Fair vindt het maar moeilijk kiezen tussen hen beiden. Warner hakt de knoop door en trouwt met Carson. Frank Howard Clark was de scenarist, de man die later ook vele FBO-westerns met Tom Tyler, Bob Steele of Bob Custer zou doen. Deze western behoorde tot de eerste van twee series van acht waarin Warner zou spelen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James B. Warner op televisie komt.

Reageer