Berta Moss

Acteur

Berta Moss is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Venus maldita

1966 | Drama

Argentinië/Mexico 1966. Drama van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Libertad Leblanc, Guillermo Murray, Héctor Godoy en Berta Moss.

Een vrouw en haar minnaar, een goede vriend van haar man, zijn van plan haar echtgenoot, die leukemie heeft, te vermoorden. Een afgezaagd melodrama over ongebreidelde passies.

Tres mil kilómetros de amor

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Silvana Pampanini, Jorge Alzaga, Berta Moss en Consuelo Frank.

De inzittenden van een bus, die op weg is naar Mexico, worden verdacht van diefstal van een diamant. Een komedie met veel toeristische plaatjes en vol stichtelijke betogen, waaraan een snufje melodrama is toegevoegd.

El bastardo

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Arturo Martínez. Met o.a. Víctor Parra, Rosa María Vázquez, Tito Junco, Berta Moss en Aurora Clavel.

Het vervolg op RANCHO SOLO. Een gewetenloze man doet zich voor als de bastaardzoon van een rijke grootgrondbezitter. Die is namelijk wanhopig op zoek naar zijn natuurlijke zoon. Het enige aardige aan deze zwakke film is de aanwezigheid van bijrolspelers als Clavel en Barrón.

El robo al tren correo

1964 | Western

Mexico 1964. Western van Chano Urueta. Met o.a. Noé Murayama, Julissa en Berta Moss.

De boekhouder van een spoorwegstation overvalt een sneltrein samen met een bende veedieven en beschuldigt vervolgens een vreemdeling ervan. Dan vermoordt hij de andere treinrovers, zodat hij de buit niet hoeft te delen. Een redelijke western. De maker heeft ongetwijfeld Edwin S. Porters [KL]The Great Train Robbery[KLE] gezien, de eerste (korte) western.

Mi vida es una canción

1962 | Komedie, Musical

Mexico 1962. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Enrique Guzmán, Angélica María, Begoña Palacios en Berta Moss.

Een jongen met een mooie stem wordt ontdekt door een artiest in ruste, die een ster van hem maakt. Zelfs de onvermijdelijke muzieknummers maken een afgemeten indruk in deze routineuze film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Berta Moss op televisie komt.

Reageer