Sebastián Almeida

Regisseur

Sebastián Almeida is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Gorilas a todo ritmo

1981 | Komedie

Spanje/Verenigde Staten 1981. Komedie van Sebastián Almeida. Met o.a. Victoria Vera, Frankie Mann, Dennis Brecker en Frank Braña.

Een mooie verslaggeefster komt midden in Afrika terecht om daar een verdwenen collega op te sporen. Een echt tweederangs produkt.

Vacio en el alma

1969 | Drama

Puerto Rico/Spanje 1969. Drama van Sebastián Almeida. Met o.a. Quetcy Alma, Antonio Casal, Jeddu Mascoretto en Nélida Quiroga.

Een oude vrijster moet het kind ontmoeten, dat het resultaat is van de liefde tussen haar overleden broer en een gekleurde zangeres die naar de naam 'Flor del Caribe' luistert. Een volledig afgezaagd melodrama.

El Secreto de las esmeraldas

1966 | Avonturenfilm

Colombia/Spanje 1966. Avonturenfilm van Sebastián Almeida. Met o.a. Rosa Morena, Julio Pérez Tabernero, Arturo Correa en Enrique Pontón.

In Bogota barsten de intriges los rond een Spaanse erfgename. Een uiterst vulgaire film met toeristische elementen.

El Emigrante

1959 | Musical

Spanje 1959. Musical van Sebastián Almeida. Met o.a. Juanito Valderrama, Julio N úñez, Francisco Piquer en Silvia Solar.

Enkele soldaten keren troosteloos naar Spanje terug. Daar staat hen echter een muzikale ontvangst te wachten. Een nietszeggend folkloristisch en patriottisch knoeiwerk.

Canto para tí

1958 | Musical

Spanje 1958. Musical van Sebastián Almeida. Met o.a. Marifé de Triana, Julio Nuñez, Mario Berriatúa en Alfredo Mayo.

Een meisje gaat werken bij een variétégezelschap en slaagt erin een grote ster te worden. Een typisch folkloristische produktie van de Spaanse film uit de jaren vijftig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sebastián Almeida op televisie komt.

Reageer