Chris Gustafson

Acteur

Chris Gustafson is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Carnal Confessions

2004 | Misdaad

Verenigde Staten 2004. Misdaad van P.G. Sanford. Met o.a. Wendy Rice, Chris Gustafson, Lane Anderson, Star E. Knight en Tess Broussard.

Het tot op de draad versleten scenario van Steve Martel gaat over misdaad en wellust. Aantrekkelijke Melody Thomas (Rice) geeft goede raad aan tv-kijkers in haar hartsrubriek. Ze ontvangt foto`s van aantrekkelijke jonge dames met vage aanwijzingen en later blijken de meisjes het slachtoffer van een seriemoordenaar. Een primeur ruikend gaat ze op haar eigen houtje op onderzoek uit, maar helpt algauw smeris Brad Jameson (Gustafson) bij het onderzoek en Brad helpt op zijn beurt haar weer uit de kleren. Omdat Melody`s ex-vriend Ron Adams (Johnson) de stad uit is, kan Melody eindelijk haar schade inhalen. Ondertussen beginnen de lijken zich op te stapelen, maar dan hebben de meeste kijkers wel een idee, waar de schoen hem wringt. Zoals gebruikelijk is het verhaal ondergeschikt aan de lenige lichamen van de rollen, die nogal wat van hun naakte huid laten zien, maar niet alles. Vooral voor de fans van Rice een delicatesse, maar Dukes als Nadia mag er zeker zijn. Het camerawerk is van Carl Gavin.

Behind Bedroom Doors

2003 | Erotiek

Verenigde Staten 2003. Erotiek van Lawrence Stern. Met o.a. Nicole Sheridan, Brook LaVelle, Monique Alexander, Eric Carrington en Chris Gustafson.

Abby (LaVelle) is afkomstig uit Houston in Texas, en neergestreken in een nieuwe stad. Algauw heeft ze twee minnaars van klasse: James Fenway (Carrington), een jurist die officier van justitie wil worden en Gabe Harris (Gustafson), een plastisch chirurg, die getrouwd is met Lilly (Sheridan). Abby weet het een en ander door bekentenissen in de sponde, wat ze zou kunnen gebruiken om er beter van te worden, maar ze heeft te maken met slimme jongens. James, die gehuwd is met Vivian (Kruis), is vast van plan zijn doel te bereiken en chantage komt niet in zijn vocabulaire voor. Een uiterst mager verhaaltje om redelijk bedekt bloot in te verpakken. Het spel en het scenario van Denise Monroe zijn van nul en generlei waarde. Het camerawerk is van Chuck d'Ayala.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chris Gustafson op televisie komt.

Reageer