Kimber Shoop: cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Extreme Close-Up

1990 | Drama

Verenigde Staten 1990. Drama van Peter Horton. Met o.a. Blair Brown, Craig T. Nelson, Morgan Weisser, Samantha Mathis en Kimber Shoop.

Een tiener probeert de dood van zijn moeder, die bij een verkeersongeluk is omgekomen, te begrijpen aan de hand van videofilms die hij gemaakt heeft toen de hele familie bij elkaar was. Een alledaags verhaaltje dat een aardige draai krijgt door het gebruik van amateur-video-opnamen. Brown is alleen te zien op de banden van de zoon. Het halve productieteam (met inbegrip van regisseur Horton) behoren tot de thirtysomething van de tv.

Kenya

1988 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1988. Avonturenfilm van Simon Langton. Met o.a. Lisa Eichhorn, David Huddleston, Kimber Shoop, Mary Alison Griffin en Robert Swales.

Iedereen dacht dat Jen (Eichhorn) na de dood van haar man zo snel mogelijk Kenya zou verlaten om terug te keren naar New York, maar Afrika laat haar niet los en bovendien kennen haar beide kinderen niets anders dan de onbegrensde vrijheid van het uitgestrekte land. Financieel staat ze er slecht voor. De veestapel wordt regelmatig aangevallen door een hongerige leeuwin en tot overmaat van ramp slaat de Oostkustkoorts toe, wat haar al haar vee kan kosten. Haar vader (Huddleston) komt op bezoek, met slechts één doel: zijn dochter en haar kinderen weer naar de 'beschaving' te halen. Simpel verhaaltje dat de kijker weinig of niet raakt. Het doel van de film was duidelijk mooie plaatjes schieten van Kenya en de acteurs een onvergetelijke vakantie gunnen. Voor ons niet gelaten, maar moet men erd dan een speelfilm rond maken? Hal Sitowitz schreef het scenario dat door Brian Morgan in prachtige beelden werd omgezet.

The Ted Kennedy Jr. Story

1986 | Biografie

Verenigde Staten 1986. Biografie van Delbert Mann. Met o.a. Craig T. Nelson, Susan Blakely, Kimber Shoop, Michael Shannon en Dennis Creaghan.

Het goed verfilmde levensverhaal van Ted Kennedy junior (met groot talent gespeeld door nieuwkomer Shoop), die op zijn twaalfde kanker kreeg en een been moest missen. Het gaat om de moed van een jongen, niet om het feit dat die jongen toevallig een Kennedy was. Bijna geheel in Europa gefilmd. De echte Ted Kennedy is te zien in de epiloog. Een puik scenario van de zeer ervaren Roger O. Hirson.