Michael J. Aronin

Acteur

Michael J. Aronin is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Miami cops

1989 | Thriller, Actiefilm

Italië/Verenigde Staten 1989. Thriller van Al Bradley. Met o.a. Richard Roundtree, Michael J. Aronin, Harrison Muller, Janine Keller en Dawn Baker.

In het Engels opgenomen en op video in de roulatie gebracht, met dezelfde bezetting als Lucchetti's GETTING EVEN. Het verhaal gaat over twee gevreesde politiemannen, Robert en Zippo, die al heel wat moeilijke zaken hebben opgelost. Het stel wordt naar Griekenland gestuurd om te zoeken naar Grover, ooit een collega van Robert's vader, en misschien wel zijn moordenaar. Er wordt hen heel wat in de weg gelegd voordat ze hem vinden in een bloederige climax. Veel geweld, de kogels vliegen om je oren. Al Bradley is de pseudoniem voor Alfonso Brescia. Onder de naam Wolfgang Mueller regissert hij historische films, als Al Bradley maakt hij thrillers.

Getting even

1989 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1989. Actiefilm van Leandro Lucchetti. Met o.a. Richard Roundtree, Michael J. Aronin en Harrison Muller.

Opgenomen in het Engels en op video in roulatie gebracht. Een Vietnam-veteraan is in de oorlog door een vriend verraden, zodat hij door de Vietnamezen gevangen genomen en gemarteld werd. Hij wil zich wreken en hij vindt een spoor in Thailand, waar hij het verminkte lijk ontdekt van een vrouw, die werd doodgeschoten door wapenhandelaars, die werken voor de man die hem verraden heeft. Veel gruwelijkheden en geweld. Goed in elkaar zitten ze wel, die onzinnige actiescènes.

The Lone runner

1987 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1987. Avonturenfilm van Ruggero Deodato. Met o.a. Miles O'Keeffe, Savina Gersak, Michael J. Aronin, John Steiner en Ronald Lacey.

Een Italiaanse produktie in het Engels, gedraaid in Marokko. Een vervelende, slechte film, zelfs niet geschikt voor de video markt, waar hij voor bestemd is. Het is een moderne spaghetti-western in een Arabische omgeving. In een tijd van auto's en automatische wapens rijdt de held te paard uit met een kruisboog met explosieve pijlpunten tegen schurken die het gebruik van geweren niet kennen. Een mager plot: de dochter van een vader met felbegeerde diamanten wordt ontvoerd. Slechte techniek en verschrikkelijk spel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael J. Aronin op televisie komt.

Reageer