Enrique Herrera is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Canasta uruguaya

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van René Cardona. Met o.a. Alam Rosa Aguirre, Abel Salazar, Enrique Herrera en Jorge Reyez.

Een jonge provinciaalse bekwaamt zich in het pokerspel om de aandacht van haar geliefde op zich te vestigen en haar erfenis terug te krijgen. Volledig mislukte film.

El Superhombre

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Enrique Herrera, Susana Cora en Rafael Icardo.

Door een klap op zijn hoofd, wordt bij het vallen van de avond een armzalige verslaggever bij wie alles misgaat, een superman. En zo ontstaat een opeenvolging van allerlei soorten onbenulligheden.

El Conquistador

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Fernando Soler. Met o.a. Enrique Herrera, Amanda del Llano en Eduardo Arozamena.

Een jonge man laat zich overhalen naar de stad te gaan om filmster te worden. Als hij eenmaal daar is, mislukt alles. Een slecht geregisseerde film, waarin nog slechter geacteerd wordt.

Lo que va de ayer a hoy

1945 | Komedie

Mexico 1945. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Enrique Herrera, Rosario Granados, Miguel Arenas en Manuel Fábregas.

Een libertijn laat zich invriezen om zes jaar later weer te ontwaken. Een interessante komedie van een middelmatig regisseur.

Una Mujer ave no miente

1944 | Komedie, Musical

Mexico 1944. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Gloria Marín, Enrique Herrera en Anita Muriel.

Er wordt een wedstrijd georganiseerd om een vrouw te vinden die niet liegt, maar er is niemand aan wie de prijs uitgereikt kan worden. Een absurd intrigestuk, gemakzuchtig en met een slechte regie.

Me he de comer esa tuna

1944 | Komedie, Musical

Mexico 1944. Komedie van Miguel Zacarías. Met o.a. Jorge Negrete, María Elena Marqués en Enrique Herrera.

De avonturen die een paar vrienden moeten doorstaan voordat zij kunnen trouwen. Een onverteerbare komedie, geheel gemaakt rond de figuur van Jorge Negrete.

Cuando quiere un mexicano

1944 | Komedie

Mexico 1944. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Jorge Negrete, Amanda Ledesma en Enrique Herrera.

Een meisje komt naar Mexico alwaar zij de liefde leert kennen. Vermakelijke en speelse film, hoewel niet zonder film- en geluidtechnische gebreken.

Hotel de verano

1943 | Komedie, Musical

Mexico 1943. Komedie van René Cardona. Met o.a. Ramón Armengod, Janice Logan en Enrique Herrera.

Een zonderling neemt zijn intrek in een luxueus hotel. Niets bijzonders, behalve het debuut van de nieuwe komiek 'Tin Tan'.

Mil estudiantes y una muchacha

1941 | Komedie

Mexico 1941. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Enrique Herrera, Joaquín Pardavé en Marina Tamayo.

Een verstrooide professor en zijn dochter verhuizen naar een huis dat tegenover de faculteit ligt. Alle studenten willen het jonge meisje het hof maken, waardoor er een aantal misverstanden ontstaat. Een saai tempo, verstikkende interieurs. De acteurs zijn slechts in close-up opgenomen. Dit geeft enigszins aan hoe de film is.

Caballo a caballo

1939 | Komedie, Avonturenfilm

Mexico 1939. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Enrique Herrera, Leopoldo Ortín, Joaquín Pardavé en Consuelo Frank.

Een ordinaire dief steelt een auto van een andere dief die handiger is dan hij. Ze besluiten compagnons te worden. Een middelmatige komedie van de middelmatige Bustillo Oro.

La Tía de las muchachas

1938 | Komedie

Mexico 1938. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Enrique Herrera, Juan José Martínez Casado, Joaquín Pardavé en Antonio R. Frausto.

Naar de wens van hun tante gaat een stel zusters trouwen met twee jongemannen die alleen maar uit zijn op de erfenis van tante. Om dit te verhinderen vermomt de verloofde van een van de meisjes zich als genoemde tante. Het is geen geweldige maar wel aardige film, die veel succes heeft geoogst bij het publiek.

Cada loco con su tema

1938 | Komedie

Mexico 1938. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Enrique Herrera, Joaquín Pardavé, Gloria Marín en Antonio R. Frausto.

Een schrijver schrikt van de mysteriehoorspelen die hij zelf schrijft. Om zijn zenuwen tot rust te laten komen, zendt een bevriende arts hem naar een sanatorium. Overdreven lang, en middelmatig.

Huapango

1937 | Drama

Mexico 1937. Drama van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Gloria Morel, Enrique Herrera, Juan José Martínez Casado en Antonio R. Frausto.

De eigenaar van een landgoed wacht ongeduldig op de terugkeer van zijn zoon. Als hij niet spoedig weerkeert en trouwt met de voor hem voorbestemde dame, zal hij worden onterfd. Een onuitstaanbaar melodrama met een eindeloos aantal volksliedjes en -dansen.

Juárez y Maximiliano

1933 | Historische film

Mexico 1933. Historische film van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Medea Novara, Enrique Herrera, Alfredo del Diestro en Matilde Palou.

Een film over de opstand van Juárez tegen keizer Maximiliaan tijdens de Mexicaanse revolutie. De fotografie en de enscenering zijn het vermelden waard.