Roger Pretto

Acteur

Roger Pretto is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Extralarge: Diamonds

1993 | Mysterie, Misdaad

Verenigde Staten 1993. Mysterie van Alessandro Capone. Met o.a. Bud Spencer, Michael Winslow, Roger Pretto, Lou Bedford en Ulrich Mühe.

Detective Spencer wordt door een drugshandelaar Pretto in een ontvoeringszaak betrokken, waarbij diamanten geruild moeten worden tegen Pretto's dochter Ruiz. Weinig originele aflevering in de reeks.

Extralarge II: Diamonds

1993 | Thriller

Verenigde Staten 1993. Thriller van Alessandro Capone. Met o.a. Roger Pretto, Michael Winslow en Bud Spencer.

Eduardo wil uit de drugshandel en heeft als 'levensverzekering' een paar diamanten in zijn bezit. Als ze verdwenen zijn, schakelt hij de detective Extralarge in

The Victims

1991 | Drama

Verenigde Staten 1991. Drama van Peter Van Ranselier en Pieter van Ranselier. Met o.a. Roger Pretto, Sherri D'Rosa, Rex King, Mary Louise Fanaro en Lynn Walker.

Pretto kwam ooit als illegaal vluchteling in de V.S., werd geholpen door D'Rosa, zij trouwden, hij werkte zich op met een succesvol eigen aannemersbedrijf en lijkt dan ook een levend voorbeeld van een geslaagde American dream. Een slippertje met zijn naaste medewerkster Fanaro wordt Pretto fataal, want zij heeft Aids en hij loopt de fatale ziekte op. En ook zijn vrouw blijkt besmet. De rest kan men raden: oeverloze dramatische en melodramatische toestanden. Scenario van Manny Diez. Camerawerk van Michael Mileham.

B.L. Stryker: The King of Jazz

1990 | Mysterie, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1990. Mysterie van Hal Needham. Met o.a. Burt Reynolds, Ossie Davis, Ned Beatty, Michael O. Smith en Alfie Wise.

Reynolds-Stryker moet een man schaduwen en raakt verwikkeld in een netwerk van terrrorisme en economische oorlogsvoering. Het script van Walter Klenhard lijdt aan een te brokkelige intrige en is vaak te vergezocht. Ondanks enkele bekende namen, zoals die van Beatty, zit er opnieuw te weinig verhaal en opwinding in deze aflevering.

American Tiger

1989 | Actiefilm, Fantasy, Horror, Film noir

Italië 1989. Actiefilm van Martin Dolman. Met o.a. Mitch Gaylord, Daniel Greene, Donald Pleasence, Victoria Prouty en Michi Kobi.

Voormalig Olympisch turnkampioen Gaylord speelt zijn tweede hoofdrol (daarvoor AMERICAN ANTHEM). De actiefilm heeft een Engelse sound-track en heeft een slecht script met onnozele mystieke elementen. Gaylord is een jonge student in Miami die geld verdient met het rondrijden van toeristen in een riksja(!). Hij geeft een oude Oosterse dame (Kobi) een lift omdat het regent, maar zij is in werkelijkheid een leeftijdloze heks die waakt over de legendarische `Steen der Wijzen` van de televisiepredikant Pleasance en zijn trawant Greene. Deze doodt mensen en maakt jacht op Gaylord om de ontbrekende sleutel te vinden om zo de steen te bemachtigen. Goede actiesc[KA2]enes (veel op locatie in Miami) botsen met de toegevoegde idiote, Chinese mystiek met Kobi en doen afbreuk aan een oprechte actie- thriller. Sergio Martino regisseerde onder pseudoniem als Martin Dolman. Ook bekend als AMERICAN RICKSHAW.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roger Pretto op televisie komt.

Reageer