Leontine Ruiters

1967 Acteur

Leontine Ruiters (1967) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

First Kiss

2018 | Romantiek, Komedie

Nederland 2018. Romantiek van Roy Poortmans. Met o.a. Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Caroline de Bruijn, Dorien Rose Duinker en Stijn Fransen.

De grote concurrent van cosmeticabedrijf First Kiss is Couleur de Paris, dat wordt geleid door Jeanette en haar dochter Germaine. Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die First Kiss wil overnemen.

Heksen bestaan niet

2014 | Jeugdfilm, Familiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Nederland 2014. Jeugdfilm van Aramis Tatu, Adel Adelson en Trui van de Brug. Met o.a. Aliyah Kolf, Vincent Banic en Leontine Ruiters.

Jeugdfilm van Aramis Tatu en Adel Adelson over heksen die toch blijken te bestaan.

Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen

2014 | Fantasy

Nederland 2014. Fantasy van Will Koopman. Met o.a. Abbey Hoes, Susan Visser, Niels Gomperts, Leontine Ruiters en Carlo Boszhard.

Na de gemoderniseerde Hollandse versie van Assepoester in 2013, was in 2014 Sneeuwwitje aan de beurt voor een telefilm-behandeling. Het oorspronkelijk veertienjarige Grimm-meisje werd een achttienjarig Gooisch rupslipmeisje, de zeven dwergen werden zeven op hun geschoeide knieën waggelende volwassen gays, de stiefmoeder werd een botoxgedrocht, en de prins een dromerige dorpsarts. Een hoog Bassie en Adriaan-gehalte, maar het geraamte van de eeuwenoude door de broers Grimm verzamelde zedenschets is in essentie onveranderd. Campy vermaak voor jong en oud.

Plop en de pinguin

2007 | Familiefilm

België 2007. Familiefilm van Dennis Bots. Met o.a. Walter De Donder, Aimé Anthoni, Chris Cauwenbergs, Agnes De Nul en Leontine Ruiters.

In alweer de zevende film van Kabouter Plop krijgen de kabouters Plop, Lui, Klus en Kwebbel bezoek van een pinguïn die ze moeten redden uit de handen van twee domme boeven (Edo Brunner en Arijan 'Adje' van Bavel). Hoogstaand is het nog altijd niet, maar Plop en de pinguïn is een stuk beter te pruimen dan de eerdere delen. Met 70 minuten is de kabouterfilm wel wat aan de lange kant voor de allerkleinsten; bovendien is hij redelijk eng.

op televisie
1 uitzending

Datum
Zender
Tijd
maandag 02 december
RTL 8
20:30 - 22:00

Reageer