Ashton Holmes

1978 Acteur

Ashton Holmes (1978) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Divide

2011 | Thriller, Sciencefiction

Verenigde Staten/Canada/Duitsland 2011. Thriller van Xavier Gens. Met o.a. Michael Biehn, Rosanna Arquette, Lauren German, Milo Ventimiglia en Courtney B. Vance.

SF-thriller over groep mensen die na atoomaanval samen in schuilplaats terechtkomen. Al snel ontstaan er onderlinge spanningen.

Smart People

2008 | Komedie, Romantiek, Drama

Verenigde Staten 2008. Komedie van Noam Murro. Met o.a. Ellen Page, Ashton Holmes, Christine Lahti, Thomas Haden Church en Sarah Jessica Parker.

Lawrence Wetherhold (Quaid) is een mislukt schrijver en chagrijnige universitair docent. Zijn brave en intelligente kinderen - Vanessa (Page) en James (Holmes) - kijken net als hun vader neer op anderen. Verandering en spanningen worden ingeluid als geadopteerde broer/levensgenietende oom Chuck (Church) tijdelijk in huis komt wonen. Met alle pijnlijke stiltes en gĂȘnante situaties is Smart People zowel lachwekkend als ontroerend. Dankzij haarscherpe dialogen ('What's it like to be stupid?') en goed acteerwerk presteert zelfs Sarah Jessica Parker bovengemiddeld.

Normal Adolescent Behavior

2007 | Romantisch drama

Verenigde Staten 2007. Romantisch drama van Met o.a. Amber Tamblyn, Ashton Holmes en Kelli Garner.

Wendy en haar vrienden zijn anders dan de meeste jongeren van hun school. Zij vinden het namelijk respectloos met willekeurige mensen uit te gaan en ook seks met vrienden vinden ze niet kunnen. Wanneer Wendy Sean ontmoet, krijgt ze toch de behoefte om met hem uit te gaan. Maar ze is bang voor de reactie van haar vrienden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ashton Holmes op televisie komt.

Reageer