Claudia Cavalcanti

Acteur

Claudia Cavalcanti is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La Trasgressione

1987 | Thriller

Italië 1987. Thriller van Fabrizio Rampelli. Met o.a. Pierfrancesco Campanella, Milly D'Abbraccio, Claudia Cavalcanti, Rosanna Banfi en Giorgio Ardisson.

Een student komt in contact met een mooie, rijke, verwende en psychologisch complexe jongedame. Ze ontwikkelen een merkwaardige verhouding, gebaseerd op een zekere medeplichtigheid en een wanhopig verlangen naar intimiteit. Hun verwrongen karakters vinden in geweld de oplossing voor hun strijd met de decadente samenleving. Na een lange reeks moorden begint het tweetal alsnog te twijfelen. Zwakke acteerprestaties en een gebrekkig script. Ook bekend als THE TRANSGRESSION.

Il fascino sottile del peccato

1987 | Drama, Erotiek

Italië 1987. Drama van Nini Grassia. Met o.a. Claudia Cavalcanti, Saverio Vallone, Alessandra Delli Colli, Daniela Trebbi en Vito Fornari.

Geheime verhoudingen, hartstocht en losbandigheid in de rijke en machtige, volkomen gedegenereerde familie van een industrieel. Er is slechts één opwindende sequentie van een liefdesscènes met Cavalcanti en Vallone en verder is het een oninteressante en slecht geregisseerde film.

L' Attenzione

1985 | Drama, Erotiek

Italië 1985. Drama van Giovanni Soldati. Met o.a. Stefania Sandrelli, Ben Cross, Amanda Sandrelli, Claudia Cavalcanti en Arnoldo Foa.

Het filmdebuut van moeder en dochter Sandrelli, gebaseerd op een verhaal van Alberto Moravia. Geen van de Sandrelli's kan acteren, en het talent van Ben Cross is verspild aan deze triviale film over de seksuele en incestueuze droom van een man.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Claudia Cavalcanti op televisie komt.

Reageer