Johnny Stumper

Acteur

Johnny Stumper is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Blue Vengeance

1990 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van J. Christian Ingvordsen. Met o.a. Rick Wasburn, Johnny Stumper, John Rano, Stewart Garrison en Dan Lutzky.

De binnenstad van Boston wordt opgeschrikt door een serie moorden die door dezelfde persoon gepleegd lijken te zijn. Een klus voor een op non-actief en aan de drank verslaafde politierechercheur. Weinig indrukwekkend scenario van Dan Kuchuk, John Weiner en regisseur Ingvordsen. De clichés swingen de pan uit. Camerawerk van Steven W. Kaman.

Mob War

1989 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van J. Christian Ingvordsen. Met o.a. Johnny Stumper, David Henry Keller, Jake Lamotta en John Christian Ingvordsen.

Ingvordsen maakt technisch knappe actiefilms die echter steeds in een lege fabriekshal eindigen. Hij schreef zelf het verhaal, speelt een rolletje in deze ondergrondfilm waarin een mafiaboss beroep doet op een public relationsbureau om zijn imago op te vijzelen (!). Te veel knipoogjes (of gebrek aan inspiratie?) naar THE GODFATHER en jammer van de ordinaire shootout aan het eind. Scenario van regisseur Ingvordsen. Camerawerk van Steven W. Kaman.

Hangmen 2 - The Mission

1987 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van J. Christian Ingvordsen. Met o.a. Rick Washburn, John Christian, Stuart Garrison Day, Ammanda Zinsser en Johnny Stumper.

De verdere lotgevallen van Washburn als Frank White, Vietnamveteraan, CIA-agent en huurling die opnieuw opheldering moet brengen bij CIA-afrekeningen. Ondanks een wat beter scenario (van regisseur Ingvordsen en hoofdrolspeler Washburn!) rommelig in beeld gebracht met veel gore fabrieksloodsen en rondsuizende kogels.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Johnny Stumper op televisie komt.

Reageer