Lia Zoppelli

Acteur

Lia Zoppelli is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La Casa stregata

1982 | Komedie

Italië 1982. Komedie van Bruno Corbucci. Met o.a. Renato Pozzetto, Gloria Guida en Lia Zoppelli.

Duizend jaar geleden werd een stelletje betrapt op het bedrijven van de liefdesdaad en in zoutpilaren veranderd. De vloek kan alleen opgeheven worden als duizend jaar later een man en een vrouw bij volle maan hun huwelijksnacht voltrekken. Een pas getrouwd paar besluit het in een spookhuis te proberen. Een niet echt leuke mengeling van humor, horror en seks, gestoken in een commercieel jasje. De obligate naaktscènes zijn smakeloos, hoe mooi Guida ook is.

Ercole, Sansone, Maciste e Ursus gli invincibli

1965 | Avonturenfilm, Fantasy

Frankrijk/Italië/Spanje 1965. Avonturenfilm van Giorgio Capitani. Met o.a. Alan Steel, Red Ross, Reg Park, Nadir Baltimor en Yann Larvor.

Een dun verhaaltje en slecht spel, maar toch nog een interessante film, omdat je ziet hoe de helden uit de Griekse mythologie zich eensgezind opmaken voor een historische strijd.

Totò e Cleopatra

1964 | Komedie

Italië 1964. Komedie van Fernando Cerchio. Met o.a. Totò, Franco Sportelli, Moira Orfei en Lia Zoppelli.

Deze parodie op Marcus Antonius en Cleopatra is een van Tot[KA2]o`s leukste films. Hij speelt een dubbelrol als Marcus Antonius en diens halfbroer Totonno. In 41 v.Chr., na de moord op Julius Caesar, zeilt Marcus Antonius met zijn luitenant Enobarbo (Sportelli) naar Alexandri[KA3]e. Hij wordt verliefd op Cleopatra (No[KA4]el). Terug in Rome wordt Marcus Antonius gekidnapt door zijn jaloerse vrouw Fulvia (Zoppelli). Zijn evenbeeld Totonno neemt zijn plaats in. Maar als Totonno naar Egypte gaat, blijkt hij absoluut niet vatbaar voor de verleidingskunsten van Cleopatra, die daar uiteraard niets van begrijpt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lia Zoppelli op televisie komt.

Reageer