Gilberto González

Acteur

Gilberto González is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

El Misterio del carro express

1952 | Misdaad

Mexico 1952. Misdaad van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Miguel Torruco, Rebeca Iturbide, Roberto G. Rivera en Gilberto González.

Een bende bandieten overvalt een trein. Het vervolg op EL MENSAJE DE LA MUERTE van dezelfde regisseur, en niet minder beroerd.

Cuarto de hotel

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Adolfo Fernández Bustamente. Met o.a. Lilia Prado, Roberto Cañedo, Sara Guash en Gilberto González.

Als haar man niet terugkeert naar het hotel waar zij verblijven, moet een pas getrouwde vrouw werken als dienstmeisje om de rekening te betalen. Ze wordt ook nog achtervolgd door de eigenaar die misbruik van haar wil maken. Destijds ging het gerucht dat Buñuel deze film zou regisseren: waarschijnlijk zou het resultaat dan beter zijn geweest dan dit wulpse melodrama.

La Negra Angustias

1949 | Drama, Film noir

Mexico 1949. Drama van Matilde Landeta. Met o.a. María Elena Marqués, Agustín Isunza, Eduardo Arozamena en Gilberto González.

Een als jongen opgevoede jonge negerin is bang voor mannen. Als een man haar tracht te verkrachten, vermoordt zij hem en vlucht het bos in. Dit verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Francisco Rojas González. Helaas is de actie uit het oorspronkelijke verhaal door de regisseuse omgezet in eindeloze dialogen, waardoor de film buitengewoon vervelend is geworden.

La Hermana impura

1947 | Drama

Mexico 1947. Drama van Miguel Morayta. Met o.a. Sofía Alvarez, Domingo Soler en Gilberto González.

Een cabaretière die betrokken is bij een moord en een rijk jong meisje leren elkaar kennen en ontdekken dat zij zusters zijn. Het verhaal is overdreven dramatisch en de acteurs zijn slecht geregisseerd.

El Jinete fantasma

1946 | Western

Mexico 1946. Western van Rafael E. Portas. Met o.a. Dagoberto Rodríguez, Esther Luquín en Gilberto González.

De trouweloze vriend van een burgemeester begaat een hele reeks misdaden. Het ontbreekt de film aan alle eigenschappen van het genre; rommel dus.

La Selva de fuego

1945 | Drama

Mexico 1945. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Dolores del Rio, Arturo de Córdova, Miguel Inclán, Gilberto González en Arturo De Cordova.

Een mooie vrouw wekt de hartstocht op van de arbeiders op een veehouderij. Kille regie volledig ondergeschikt gemaakt aan twee destijds zeer populaire acteurs, die voor het eerst in een film samenspelen.

Rosa de Xochimilco

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van Carlos Vejar. Met o.a. María Luisa Zea, Víctor Manuel Mendoza en Gilberto González.

Een jong knap meisje wordt eindelijk op een volwassen manier bemint en voelt onmiddellijk hoe bij haar man de jaloezie de kop op steekt. Overdreven conventioneel en zeer slecht verteld.

La China Hilaria

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van Roberto Curwood. Met o.a. Alicia Ortiz, Pedro Armendáriz, Gilberto González en Ernesto Velázquez.

Een jongeman laat zijn verloofde in het dorp achter en gaat op zoek naar het geluk; intussen wordt zij een beroemde zangeres. Totaal onnozel melodrama, dat door de regie van Curwood (die de vreemde kundigheid bezit de dingen gecompliceerd te maken) erg verward en zelfs onbegrijpelijk is geworden.

Janitzio

1934 | Drama

Mexico 1934. Drama van Carlos Navarro. Met o.a. Emilio Fernández, María Teresa Orozco, Gilberto González en Max Langler.

Een inboorlinge heeft een liefdesverhouding met iemand die niet tot haar stam behoort. Als zij terugkeert naar haar eigen gemeenschap wordt zij gestenigd en verstoten. Een opwindende romantische film met wat racistische, nationalistische trekjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gilberto González op televisie komt.

Reageer