Manuel Otero

Acteur

Manuel Otero is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bino fabule

1988 | Animatie, Fantasy

België/Canada 1988. Animatie van Robert Lombaerts en Réjeane Taillon.

Twee astrofysici trachten allerlei technieken te verbeteren. Aldus het plot van deze dus wel erg lange tekenfilm. Er valt verder dan ook weinig over te zeggen. Een gebrek aan vondsten, nodeloze herhalingen en matig tekenwerk. Het heeft twee jaar geduurd voor de film voor het eerst - op tv - was te zien. In de studiowerkten de volgende tekenaars mee: Didier Janssens, Alain Petter, Yves Lapointe, Alain Clouâtre et Gisèle Pellerin.

Simón Bolívar

1969 | Biografie, Actiefilm, Oorlogsfilm, Avonturenfilm, Historische film

Venezuela/Italië/Spanje 1969. Biografie van Alessandro Blasetti. Met o.a. Maximilian Schell, Rosanna Schiaffino, Francisco Rabal, Conrado San Martin en Manuel Otero.

Een oppervlakkige film over het leven van Simon Bolivar (Schell), bijgenaamd `De Veroveraar`, de Zuidamerikaans verzetsleider, die in Venezuela in de periode 1817-23 de strijd tegen de Spaanse hegemonie leidde. Veel wijzer worden we er allemaal niet van, al geeft de film wat spectaculaire troepenbewegingen te zien. Voornamelijk romantiek (Schiaffino) en wapengekletter, maar een goede rol van Schell. Het scenario is van Enrique Llovet, Rafael mateo, John Melson en Joé Luis Dibildos, naar diens verhaal. Het camerawerk is van Manuel Berenguer. Mono. Ook bekend als LA EPOPEYA DE BOLIVAR.

El Caso de las dos bellezas

1967 | Horror, Komedie, Erotiek

Spanje/Duitsland 1967. Horror van Jesús Franco. Met o.a. Janine Reynaud, Rossana Yanni, Chris Howland, Adrian Hoven en Michel Lemoine.

De avonturierster 'Rode Lippen' wordt geconfronteerd met een krankzinnige vrouwenmoordenaar. Het is een geestig vervolg op BÉSAME, MONSTRUO, met dezelfde acteurs en overeenkomstige resultaten. Goede muziek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Manuel Otero op televisie komt.

Reageer