Vanessa Marcil is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Stranded in Paradise

2014 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 2014. Komedie van Bert Kish. Met o.a. Vanessa Marcil, James Denton en Cindy Pickett.

De gedreven human resources medewerker Tess Nelson is uit op een welverdiende promotie, maar in plaats daarvan wordt ze ontslagen. Ze besluit dat een zakenreis naar een conventie in Puerto Rico een goede manier is om een nieuwe baan te vinden. Vanaf het begin is de reis echter een ramp en door een naderende orkaan is terugvliegen niet mogelijk. Als ze de knappe medereiziger Carter ontmoet, geeft hij haar een ander perspectief op het leven en de liefde.

Las Vegas

2003 |

Verenigde Staten 2003. Met o.a. Vanessa Marcil, Josh Duhamel en James Caan.

Televisieserie in de jaren 2003-2008. Speelt zich af in een casino.

Nice Guys Sleep Alone

1999 | Romantiek

Verenigde Staten 1999. Romantiek van Stu Pollard. Met o.a. Sean O'Bryan, Sybil Temchen, Vanessa Marcil, William Sanderson en Morgan Fairchild.

Het scenario van regisseur Pollard is gebaseerd op de roman van Bruce Feirstein, die o.a. de verhalen voor drie James Bond films schreef. Pollard heeft de film opgenomen in zijn geboorteplaats Louisville in Kentucky en maakte de rolprent als onafhankelijke filmer voor nog geen miljoen dollar. Hoewel het resultaat niet slecht is, zou een grote studio positief hebben bijgedragen. Het verhaal is tamelijk voorspelbaar, maar niettemin heel aardig gedaan. De 31-jarige Carter (O`Bryan) ontdekt dat hoffelijkheid niet leidt tot het delen van het bed met de meisjes van zijn dromen. Hij leert dat vrouwen gemakkelijk door de knie[KA3]en gaan voor rauwe bonken en ongure kerels, die ze als vuil of voetvegen behandelen. Wil Carter slagen, dan moet hij van taktiek veranderen. Als hij zijn oog laat vallen op de aantrekkelijke Maggie (Temchen), blijkt zij juist het vrouwtje te zijn dat droomt van lieve jongens die haar rozen brengen. Carter is er pas tegen het einde van de film achter - gelukkig is dat een Hollywood-finale! Het spel is innemend en de humor is alom aanwezig. Hoewel je er niet voor naar de bioscoop hoeft te gaan, kun je gerust opblijven als de film op de tv vertoond wordt. Op het camerawerk van Nathan Hope valt niets aan te merken, maar op de onrustige montage wel en die heeft bovendien een vertragend effect.

To Love, Honor And Deceive

1997 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1997. Drama van Michael W. Watkins. Met o.a. Thomas Gibson, Vanessa Marcil, James Wilder, William R. Moses en Christian Durango.

Het ogenschijnlijk perfecte wereldje van Sydnee Carpenter stort op een dag in als ze bericht krijgt van de dood van haar man Matthew en haar zoontje Adam. Sydnee, die niets weet van het verleden van haar overleden echtgenoot, wordt nu opeens geconfronteerd met het feit dat hij grote financiële problemen had. Hoe meer ze te weten komt, hoe meer ze tot de ontstellende conclusie komt dat Matthew nog leeft...

The protected wife

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Michael W. Watkins. Met o.a. Thomas Gibson, James Wilder en Vanessa Marcil.

Sidney Carpenter leidt een luxe leventje. Aan haar geluk komt een einde wanneer haar man Matthew en haar zoon Adam vermist worden na een bootongeluk. Sidney vermoedt dat er meer aan de hand is met hun verdwijning. Sidney begint te twijfelen als ze haar schoonouders niet kan vinden en haar huis door een onbekende doorzocht is. Aanvankelijk schenkt detective Sanders weinig aandacht aan haar verklaringen, maar als Sidney ternauwernood aan een aanslag ontsnapt, raakt hij door de zaak geïntrigeerd

To love, honour and deceive

1996 | Thriller

Verenigde Staten 1996. Thriller van Michael W. Watkins. Met o.a. Thomas Gibson, James Wilder en Vanessa Marcil.

Sydney verdenkt haar echtgenoot ervan dat hij zijn eigen dood in scène heeft gezet en hun zoon heeft ontvoerd. Op eigen kracht gaat ze de confrontatie aan met de overheid en de georganiseerde misdaad, ten einde de waarheid boven tafel te halen

The Rock

1996 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Michael Bay. Met o.a. Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris, John Spencer en David Morse.

Cage speelt een geniale bureaubiochemicus die 'in een beige Volvo rijdt en nooit iets meemaakt'. Connery is de staatsgevaarlijke ex-bajesklant 'die liever dichter of boer was geweest'. Hun gelegenheidsvijand is een verbitterde Amerikaanse generaal (Harris) die vanuit Alcatraz - The Rock - het vasteland wil bombarderen met zenuwgas. Harris' personage is heerlijk tweedimensionaal zodat de breed uitgemeten typetjes van Cage en Connery schitterend uitkomen. Als Cage ook nog met een vadercomplex had rondgelopen was het festijn compleet geweest. Ruim twee uur is wat aan de lange kant maar als toegift ontrafelt Cage ook nog de overheidsbemoeienis rond de moord op JFK en het UFO-mysterie van Roswell.