Elinor Fair is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Jim the Conqueror

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van George B. Seitz. Met o.a. William Boyd, Elinor Fair, Walter Long, Tully Marshall en Tom Santschi.

Boyd keert terug uit het oosten en belandt midden in een ranch-oorlog. Hij heeft een oogje op Fair; die waarschuwt hem weliswaar dat hij in levensgevaar verkeert, maar er moet nog wel wat gebeuren wil hij haar ook kunnen veroveren. Een geslaagde, spannende western naar het boek van Peter B. Kyne, bewerkt door Will Ritchey en met camerawerk van Hal Rosson. Het was een van de weinige westerns die William Lawrence Boyd (1898-1972) - filmdebuut in 1919 - in deze periode maakte, maar als westernster werd hij later befaamd als Hopalong Cassidy.

Timber Wolf

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van W.S. Van Dyke. Met o.a. Buck Jones, Elinor Fair, David Dyas, Sam Allen en William Walling.

Goudzoeker Allen vindt een goudader en schurk Dyas wenst die in te pikken. Hij laat de man in elkaar slaan om de plaats te weten te komen maar Sam zwijgt. Dan probeert hij of een vrouw het uit hem kan krijgen, maar inmiddels is Jones erachter gekomen en die grijpt in. Dyas krijgt zijn verdiende loon in deze aardige western. John Stone bewerkte het verhaal van Jackson Gregory; Allen Davey was de cameraman en Lesley Selander de assistent- regisseur.

Gold and the Girl

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Edmund Mortimer. Met o.a. Buck Jones, Elinor Fair, Bruce Gordon, Claude Peyton en Lucien Littlefield.

John Stone schreef een western met veel actie, waarin Buck Jones zich kon uitleven. Hij deed dat als agent in dienst van een mijnfirma waarvan regelmatig goudzendingen worden overvallen. Het is aan Buck de daders te pakken te krijgen. Allen Davey was de cameraman.

Big Stakes

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Clifford S. Elfelt. Met o.a. James B. Warner, Elinor Fair, Les Bates, Willie May Carson en H.S. Karr.

In oude westerns draait het vaak om liefdesdrama's. Fair is verloofd met de Mexicaanse kapitein Grey, maar toont interesse voor Warner, wat hem de dodelijke haat van Grey oplevert. Fair vindt het maar moeilijk kiezen tussen hen beiden. Warner hakt de knoop door en trouwt met Carson. Frank Howard Clark was de scenarist, de man die later ook vele FBO-westerns met Tom Tyler, Bob Steele of Bob Custer zou doen. Deze western behoorde tot de eerste van twee series van acht waarin Warner zou spelen.