Robert Adams

Acteur, Componist

Robert Adams is acteur en componist.
Er zijn 5 films gevonden.

Power Slide

1990 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Drama van Steve Lustgarten. Met o.a. Tim Vanderberghe, Hughston Walkinshaw, John Durbin, Sally Erickson en Laura Marr.

Een coureur keert terug naar de familieboerderij, die blijkt te worden bedreigd door de hologige drugshandelaar (Durbin, die er uitziet en speelt als James Woods) die ook de plaatselijke bank runt. De in Nebraska opgenomen suspense-film doet niet onder voor veel Hollywood-produkties. Helaas is hij ook net zo gewoontjes en langdradig, ondanks de inspanningen die scenarioschrijver/regisseur/producent/editor Lustgarten zich getroost. De cameravoering is van Dwight Lay, Greg Kubitschek, Andy Anderson en Burton Buller.

Old Mother Riley's Jungle Treasure

1951 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1951. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Arthur Lucan, Kitty McShane, Garry Marsh, Cyril Chamberlain en Robert Adams.

Een wasvrouw gaat op zoek naar een verborgen schat, nadat ze in een antiekwinkel een landkaart met aanwijzingen gevonden heeft. Niets ontziende gangsters zitten haar op de hielen. Een blijspel rond Moedertje Riley. Er zijn een paar sterke momenten: vooral Garry Marsh is leuk als brokkenpiloot.

Men of Two Worlds

1946 |

Verenigd Koninkrijk 1946. Thorold Dickinson. Met o.a. Phyllis Calvert, Eric Portman, Robert Adams, Cathleen Nesbitt en Orlando Martins.

Een ongemakkelijke opeenstapeling van clich├ęs over goedbedoelende Britse ambtenaren die proberen de zwarten in Afrika te beschermen. Ook bekend als KISENGA-MAN OF AFRICA.

Old Bones of the River

1938 | Historische film

Verenigd Koninkrijk 1938. Historische film van Marcel Varnel. Met o.a. Will Hay, Graham Moffatt, Moore Marriott en Robert Adams.

Satire op de Engelse film SANDERS OF THE RIVER (1936). Gebaseerd op de verhalenreeks Bones of the River van Edgar Wallace.

Song of Freedom

1936 | Film noir, Muziek

Verenigd Koninkrijk 1936. Film noir van J. Elder Wills. Met o.a. Paul Robeson, Elizabeth Welch, George Mozart, Esme Percy en Arthur Williams.

Robeson speelt de Londense havenarbeider die concertzanger wordt en in Afrika op zoek gaat naar zijn oorsprong. Het veelbelovende gegeven haalt het niet, maar Robeson is als altijd de moeite waard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Adams op televisie komt.

Reageer