Barta Barry is acteur.
Er zijn 15 films gevonden.

Las Tribulaciones de un buda bizco

1986 | Avonturenfilm

Spanje 1986. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. Antonio Mayans, Manuel Alexandre, Barta Barry en Lina Romay.

Een paar avonturiers vechten om een verdwenen Boeddha-beeldje.Een inconsistente film, evenals alle laatste produkten van deze regisseur.

Serpiente de mar

1984 | Horror, Avonturenfilm

Spanje/Verenigde Staten 1984. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Timothy Bottoms, Taryn Power, Ray Milland, Jared Martin en Carole James.

Omdat niemand hen gelooft gaan twee Spaanse vissers, een jonge Amerikaanse miljonaire en een excentrieke Portugese wetenschapper gezamenlijk een monsterachtige zeeslang te lijf. Deze slechte Spaans/Noordamerikaanse low-budget film heeft geen verbeeldingskracht, maar wél belachelijke special effects.

Leviatan

1983 | Horror

Verenigde Staten/Spanje 1983. Horror van Clyde Anderson. Met o.a. Alice Cooper, Victoria Vera, Ricardo Palacios, Charlie Bravo en Barta Barry.

Het buitenverblijf waar een groep dansers bij elkaar komt, wordt aangevallen door wilde honden, in opdracht van een kolossale 'monster dog'. Deze horrorfilm uit de B-categorie is fascinerend ondanks zijn eenvoud. Ook bekend als MONSTER DOG.

El Pez de los ojos de oro

1973 | Misdaad

Spanje 1973. Misdaad van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Wal Davis, Norma Castel, Ada Tauler, Barta Barry en Montserrat Prous.

Een aantal misdaden volgt elkaar op. Goedkoop plagiaat op Italiaanse thrillers.

El Vampiro de la autopista

1970 | Horror

Spanje 1970. Horror van José Luis Madrid. Met o.a. Valdemar Wohlfart, Patricia Loran, Luis Induni en Barta Barry.

Verscheidene jonge vrouwen worden op mysterieuze wijze doodgebloed aangetroffen. Een gruwelfilm met een dubbele bodem geïnspireerd op een voorval dat korte tijd daarvoor had plaatsgevonden en in de sensatiepers uitvoerig beschreven werd.

O.K. Yevtushenko

1968 | Actiefilm

Spanje 1968. Actiefilm van José Luis Madrid. Met o.a. Tom Addams, Diana Lorys, Tim Barrett, María Silva en Barta Barry.

Een Chinese en een Albanese spion beweren in Mallorca een Russische kolonel te kunnen bevrijden, die door een Amerikaanse spion gevangen is genomen. Een lacher; gelukkig speelt de aanbiddelijke María Silva mee. Ook bekend als SOMEBODY'S STOLEN OUR RUSSIAN SPY.

Dinamite Joe

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Antonio Marghereti. Met o.a. Rik Van Nutter, Halina Zalewska, Mercedes Caracuel (Castro), Renato Baldini en Barta Barry.

Vlak na de Amerikaanse burgeroorlog laat de rechtspraak in het westen veel te wensen over. Daar maken outlaws graag gebruik van. Goudzendingen worden overvallen en aan Joe om de daders te pakken. Zijn bijnaam heeft hij te danken aan het dynamiet waarmee hij aan het einde van de film voor een prachtige climax zorgt.

Gli Invincibile sette

1963 | Avonturenfilm

Spanje/Italië 1963. Avonturenfilm van Alberto De Martino. Met o.a. Tony Russel, Massimo Serato, Helga Liné, Gerard Tichy en Renato Baldini.

Broers komen 400 jaar vòòr Christus in opstand tegen een tiran, die hun moeder heeft vermoord en de geliefde van een van beiden ontvoerd, met behulp van uit de slavernij bevrijde misdadigers die over uitzonderlijke kracht beschikken. Deze avonturenfilm heeft vaart en tot in het parodistische opgeblazen spectaculaire heldendaden waardoor hij zich - ondanks verdere middelmatigheid - onderscheidt van andere films in het genre.

I sette gladiatori

1962 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië/Spanje/Kameroen 1962. Avonturenfilm van Pedro Lazaga. Met o.a. Richard Harrison, Loredana Nusciak, Gérard Tichy, Livio Lorenzon en Edoardo Toniolo.

Sparta leeft onder de heerschappij van een verschrikkelijke tiran. Zeven gladiatoren zullen het tij doen keren na enkele spectaculaire gevechten.

7 espartenos

1962 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1962. Avonturenfilm van Pedro Lazaga. Met o.a. Richard Harrison, Loredana Nusciak, Gerard Tichy en Barta Barry.

Een Spartaanse held verzet zich met de hulp van zes makkers tegen de plaatselijke tiran. Een van de slechtste historische films over de Grieken uit de geschiedenis van de cinema.

El Sol sale todos los días

1955 | Drama

Spanje 1955. Drama van Antonio del Amo. Met o.a. Marisa de Leza, Enrique A. Diosdado, Mercedes Monterrey en Barta Barry.

Het persoonlijke drama van een hevig gefrustreerd man. Een wat vervelende film, maar curieus en verontrustend, en vooral zeer goed geregisseerd.

La Pecadora

1954 | Drama

Spanje 1954. Drama van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Carmen de Lirio, Armando Moreno, Rafael Romero Marchent en Barta Barry.

Een lichtvaardige en welgestelde vrouw besluit de grond te verkopen waarop veel behoeftige families wonen. Een belachelijk sociaal melodrama, waarin slechts de persoonlijkheid van Carmen de Lirio een lichtpunt vormt.

El Presidio

1954 | Thriller

Spanje 1954. Thriller van Antonio Santillán. Met o.a. Barta Barry, Carlos Otero, Isabel de Castro en Luis Induni.

Uit liefde wordt een man lid van een misdadigersbende. Het goedkope plagiaat van verschillende klassieke Amerikaanse thrillers.

La Montaña sin ley

1953 | Misdaad

Spanje 1953. Misdaad van Miguel Lluch. Met o.a. José Suárez, Isabel de Castro, Paco Martínez Soria en Barta Barry.

Een jonge postbode vecht tegen een plattelandsbende in deze zeer slechte B-film.

Bronce y luna

1952 | Drama, Romantiek

Spanje 1952. Drama van Javier Setó. Met o.a. Ana Esmeralda, José Suárez, Barta Barry en Manuel Gas.

Tegen de wil van haar stam gaat een jonge zigeunerin er vandoor met haar geliefde. De man die voorbestemd was met haar te trouwen en haar familie gaan op zoek naar haar... Een film over liefde en folklore, in een produktie van Iquino en geregisseerd door de middelmatige Javier Setó.