Joan Peers

Acteur

Joan Peers is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Tip Off

1931 | Misdaad

Verenigde Staten 1931. Misdaad van Albert Rogell. Met o.a. Eddie Quillan, Robert Armstrong, Ginger Rogers, Joan Peers en Ralf Harolde.

De naïeve Quillan slaagt er met behulp van bokser Armstrong en de binkerige Rogers in rampen te voorkomen nadat hij een romance is begonnen met het liefje van een gangster. Een pittig routinewerkje.

Parlor, Bedroom and Bath

1931 | Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1931. Romantiek van Edward Sedgwick. Met o.a. Buster Keaton, Natalie Moorhead, Charlotte Greenwood, Reginald Denny en Edward Brophy.

Een wat onwaarschijnlijke komedie over de aanplakker van reclame-affiches Keaton, die bijna omver gereden wordt door een boze, trouwlustige automobilist, wiens verloofde niet eerder wil trouwen voordat haar oudere zuster is getrouwd. Keaton moet hem uit de brand helpen. Houdt niet over, op gedenkwaardige scènes na, en behoorlijk spel van de ondersteunende rollen.

Tol'able David

1930 | Drama

Verenigde Staten 1930. Drama van John G. Blystone. Met o.a. Noah Beery sr, Richard Cromwell en Joan Peers.

Nieuwe versie van de film uit 1921 over een aardige jongen uit de bergen die tegen de onderdrukkers van zijn familie optreedt.

Rain or Shine

1930 | Komedie

Verenigde Staten 1930. Komedie van Frank Capra. Met o.a. Joe Cook, Louise Fazenda, Joan Peers, Dave Chasen en William Collier jr.

Deze curieuze kleine circusfilm brengt de snaakse Broadwayclown Cook voor het voetlicht (en zijn stoethaspels Chasen en Howard) in een verhaaltje dat zo iel is dat het bijna niets is. Bezieling en Capra's vroege geluidstechniek maken deze film aantrekkelijk voor de filmgekken.

Applause

1929 | Komedie

Verenigde Staten 1929. Komedie van Rouben Mamoulian. Met o.a. Helen Morgan, Joan Peers, Henry Wadsworth, Dorothy Cummins en Fuller Mellish Jr..

Morgan speelt een revuester op haar retour die bedrogen wordt door haar vriend en zich opoffert voor haar dochter. Dit regiedebuut van Marmoulian was een van de eerste geluidsfilms en bovendien gebruikte hij vernieuwende cameratechnieken. De film doet nu misschien verouderd aan, maar het is een must voor filmliefhebbers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joan Peers op televisie komt.

Reageer