Sean Scanlan

Acteur

Sean Scanlan is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Near Room

1995 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1995. Thriller van David Hayman. Met o.a. Adrian Dunbar, David O'Hara, David Hayman, Julie Graham en Tom Watson.

Charlie Colquhoun (Dunbar), een voormalige oorlogscorrespondent wordt door hoofdredacteur Patterson in dienst genomen om zoetsappige sensatieverhalen te schrijven. Zijn ex-vriendin Elise geeft hem een foto, waarop de 16-jarige Tommy Sterling staat. Zij is Charlie's dochter, die al een tijdje verdwenen is en door hem in de steek werd gelaten. Het schijnt dat zij in de pornoscene verzeild is geraakt.

P.D. James: A Mind to Murder

1994 | Mysterie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1994. Mysterie van Gareth Davies. Met o.a. Roy Marsden, Henri Garcin, Ann-Gisel Glass, Robert Pugh en Jerome Flynn.

Detective Chief Superintendant Adam Dalgliesh van Scotland Yard wordt belast met een onderzoek in een psychiatrische inrichting, waar uitsluitend rijkelui verblijven. De administratrice ervan werd vermoord en de inspecteur vraagt zich af waarom de zaak aan hem en niet aan de lokale politie werd toevertrouwd.

Leaving

1987 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1987. Drama van Sandy Johnson. Met o.a. Kenneth McFadyen, Gary Greer, Alan Summers, Alex Norton en Paul Young.

Het is 1960. Drie Schotse jongens uit arbeidersmilieus halen hun schooldiploma en gaan met verschillende ambities en verwachtingen de wereld in. De regisseur geeft met sombere beelden een geslaagd portret van het in verval geraakte industriƫle landschap waar de jongens hun weg in of uit moeten vinden. Prachtig gespeeld, levensechte dialogen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sean Scanlan op televisie komt.

Reageer