David Rocha is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

El rey y la reina

1985 | Drama, Historische film

Spanje 1985. Drama van José Antonio Paramo. Met o.a. Omero Antonutti, Nuria Espert, Xavier Elorriaga, Victor Valverde en Ramiro Oliveros.

Spanje 1936. Tuinier R[KA1]omulo (Antonutti) verafgoodt zijn werkgeefster hertogin van Alqu[KA1]ezar (Espert) ondanks het feit dat ze hem doorlopend kleineert. Wanneer de oorlog uitbreekt keren de rollen echter om. Rómulo zorgt ervoor dat de hertogin uit de handen blijft van de burgers die de macht overnamen. De hertogin wordt een gevangene in haar eigen kasteel waar haar tuinier het u voor het zeggen heeft. Een Buñueliaanse parabel over de wispelturigheid van het meester/knecht-rollenspel. De acteurs leveren aanvaardbare prestaties, maar de regisseur heeft wel hoger gegrepen dan hij kan waarmaken met als gevolg dat de film zich soms voortsleept. Fernando Saenz baseerde zijn scenario op een roman van Ramon José Sender. Fotografie van Francisco Fraile.

El Caminante

1979 | Fantasy, Erotiek

Spanje 1979. Fantasy van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Blanca Estrada, Sara Lezana en David Rocha.

De duivel die een menselijke gedaante heeft aangenomen, houdt zich bezig met het onderzoeken van de seksuele geneugten uit de Middeleeuwen. Het is een beledigend erotisch knoeiwerk, dat kenmerkend is voor de belachelijke zelfverheerlijking van Paul Naschy en Jacinto Molina.

El Ultimo pecado de la burguesía

1978 | Erotiek

Spanje 1978. Erotiek van Enrique Guevara. Met o.a. Lynn Enderson, David Rocha en Raquel Evans.

Een burgerlijke vrouw die een crisis doormaakt gaat zonder scrupules een driehoeksverhouding aan met een visser en een hippie. Eén van de meest belachelijke films uit de geschiedenis van de Spaanse erotische cinema.

Sexy, amor y fantasía

1976 | Erotiek

Spanje 1976. Erotiek van Juan Xiol Marchal. Met o.a. David Rocha, Lynn Enderson, Susana Estrada en Agata Lys.

Een jongen aarzelt tussen verschillende vrouwen. Een pseudo-erotisch knoeiwerk met enkele Spaanse experts in dit genre.

El Asesino de muñecas

1974 | Horror

Spanje 1974. Horror van Miguel Madrid. Met o.a. David Rocha, Inma de Santi, Helga Liné en Elisenda Ribas.

Een medisch student lijdt aan de gevolgen van een gespleten persoonlijkheid en criminele schizofrenie. Dit is één van de slechtste horrorfilms ooit gemaakt.