Leigh Taylor Young

Acteur

Leigh Taylor Young is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Dream Rider

1992 | Biografie, Sportfilm

Verenigde Staten 1992. Biografie van Bill Brown. Met o.a. James Earl Jones, Leigh Taylor Young en Matthew Geriak.

Geriak, die ook in werkelijkheid invalide is, speelt skiër Bruce Jennings, die bij een ongeluk een been werd afgezet, maar toch de top binnen de sport voor gehandicapten bereikt. Een hartverwarmend, realistisch verhaal over volharden, na een verschrikkelijk dieptepunt. Scenario van de regisseur. Ook bekend als I CAN'T LOOSE.

Houston Knights: Mirrors

1987 | Misdaad

Verenigde Staten 1987. Misdaad van Gary Nelson en Richard Lang. Met o.a. Michael Paré, Michael Beck, Robyn Douglass, Leigh Taylor Young en John Hancock.

Pilotfilm van de gelijknamige serie. Par[KA1]e is Joseph Anthony La Fiamma, rechercheur van politie uit Chicago, overgeplaatst naar Houston, Texas. Zijn collega ter plaatse is Beck, die bekend staat als detective Levon Elmer Lundy, Jr. Beide politiemannen zijn elkaars tegenpolen, maar moeten toch samenwerken. Bright is Par[KA1]e`s Uncle Mickey, die contacten heeft met de onderwereld. In deze film wordt Par[KA1]e geconfronteerd met de vroegtijdige dood van een drugsdealer, die achteraf niet dood blijkt te zijn. Het gaat om een gangsteroorlog. Het spoor leidt naar de stad Houston, waar hij (dus) kennismaakt met Beck. De nodige lijken, flink wat geknal en snelle achtervolgingen vormen de ingrediënten van deze volkomen standaardproduktie. Niets nieuws onder de zon. Scenario van Michael Butler, Eric Blakeney en Gene Miller. Adviezen voor de verhalen van Stan Berkowitz en Paul Diamond. Neil Roach bemande de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Leigh Taylor Young op televisie komt.

Reageer