Steve Miller

Acteur

Steve Miller is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Roar

1981 | Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten 1981. Avonturenfilm van Noel Marshall. Met o.a. Tippi Hedren, Noel Marshall, John Marshall, Melanie Griffith en Jerry Marshall.

Marshall is het buitenissige hoofd van een wetenschappelijk station, waar het gedrag van roofdieren wordt bestudeerd. In het safaripark dat erbij hoort, lopen een honderdtal leeuwen, tijgers, luipaarden en andere katachtige roofdieren vrij rond. Als zijn vrouw Hedren hem na enkele jaren van scheiding komt opzoeken, lopen ze elkaar mis. Vrouw en kinderen beleven spannende en komische momenten als zij door het wildpark gaan. Regisseur Marshall deed er zes jaar over om de film op te nemen, waarbij het hoofd van cameraman Jan de Bont door een leeuweklauw werd opengereten. Deze uiteindelijk niet zo opwindende film is tevens een pleidooi om het behoud van Afrikaanse wilde dieren in een natuurreservaat. Goed geprobeerd, geringe oogst. Griffith is in werkelijkheid de dochter van Hedren.

Skip Tracer

1977 | Drama

Canada 1977. Drama van Zale R. Dalen. Met o.a. David Peterson, John Lazarus, Mark Archeson, Rudy Szabo en Mike Grigg.

De titel slaat op de medewerkers van een financieringmaatschappij, die bij de klanten de op huurkoop betrokken goederen komen weghalen als een ze met de termijnbetalingen achterstand hebben opgelopen. Het sterke scenario is van de 28-jarige regisseur Dalen die deze film met een volledig geloofwaardige rolverdeling werd voor slechts $ 145.000 draaide. Niet te missen als hij wordt uitgezonden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steve Miller op televisie komt.

Reageer