Dan Kopper

Acteur

Dan Kopper is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

A Twist Of The Knife

1993 | Drama, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1993. Drama van Jerry London. Met o.a. Dick Van Dyke, Suzanne Pleshette, Cynthia Gibb, Stephen Caffrey en Barry Van Dyke.

Rachel Walters (Pleshette) is de nieuwe hartspecialiste van het Community General Hospital, waar ook Mark Sloan (Van Dyke) werkzaam is. Mark kent haar nog van vroeger en de oude passies laaien weer een beetje op. Rachel gedraagt zich echter nogal vreemd. Als een pati[KA3]ent tijdens een operatie, waarbij ze een nieuwe techniek demonstreert, komt te overlijden, begint ook Mark zich vragen te stellen. Marks zoon Steve (Barry Van Dyke) leidt het onderzoek en besluit dat er moord in het spel moet zijn, al dan niet met opzet. Ontspannende misdaadfilm met de twee hoofdrolspelers in volle glorie. Een special van de tv-serie, waarin Van Dyke als Dr. Mark Sloan steeds weer een nieuwe misdaad moet oplossen. Niets origineels of opwindends, maar beslist aangenaam tijdverdrijf. Gerry Conway en William Read Woodfield schreven het scenario. Robert Seaman tekende voor de fotografie.

Awesome Lotus

1986 | Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van David O'Malley. Met o.a. Loraine Masterson, Peter Schuyler, Joyce Schuyler, Dan Kopper en Dutch Shindler.

Rechttoe-rechtaan actiefilm over Masterson, karatespecialiste in ruste, die opnieuw in actie moet komen als de modellen van een mode-organisatie vermoord worden. Samen met het duo Schuyler gaat ze achter de daders aan. Van dit soort films gaan er 13 in een dozijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dan Kopper op televisie komt.

Reageer