Gloria Osuna

Acteur

Gloria Osuna is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Divorcio a la andaluza

1968 | Komedie

Spanje 1968. Komedie van José María Zabalza. Met o.a. Gustavo Rojo, Gloria Osuna, María Martín en Trini Alonso.

De huwelijkscrisis van een Andalusisch stierenfokkers-echtpaar ... Onuitstaanbaar.

Il Magnifico Texano

1967 | Western

Spanje/Italië 1967. Western van Luigi Capuano. Met o.a. Glenn Saxson, Beny Deus, Barbara Loy, Helen Wart en Luis Induni.

Saxon neemt het alleen op tegen een bende die een hele familie (op één na) uitgemoord heeft, en tegen een corrupte rechter die omgeven is door revolverhelden. Een film volgens het bekende spaghetti-western stramien.

Pochi dollari per Django

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Leon Klimovsky. Met o.a. Anthony Steffen, Gloria Osuna, Angel Ter, Joe Kamel en Enzo Girolama.

Harde maar spannende spaghetti-western met Steffen als Django die zich zelf tot sheriff benoemd en vervolgens de Norton-bende gaat aanpakken. Hij raakt daarbij verzeild in een strijd tussen ranchers en farmers, een bekend thema uit de Amerikaanse western. De lijken stapelen zich op, maar actie zit er wel in.

Algunas lecciones de amor

1965 | Romantiek

Spanje 1965. Romantiek van José María Zabalza. Met o.a. Germán Cobos, Gloria Osuna, Mary Santpere en José Luis Lopéz Vázquez.

De film illustreert de houding van de Spanjaarden ten opzichte van de liefde. Deze schetsmatige film, zogenaamd een domumentaire met journalistiek karakter, is alleen maar belachelijk.

Agente X-1-7, Operazione Oceano

1965 | Thriller

Spanje/Italië 1965. Thriller van Amerigo Anton. Met o.a. Lang Jeffries, Aurora De Alba, Rafael Bardem, Eleonora Bianchi en Gloria Osuna.

Superagent X 1-7 (Jeffries) moet uitrukken om een ontvoerde professor en diens uitvinding (een bom van grote vernietigingskracht) uit handen van de Russen te redden. Dit vlotte maar onbeduidende geval kent enige spannende scènes, maar volgt verder de gebruikelijke paden van middelmatigheid. USA/GB-titel: OPERATION OCEANO.

Julieta engaña a Romeo

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van José María Zabalza. Met o.a. Germán Cobos, Gloria Osuna, Juanjo Menéndez en Lina Morgan.

Drie vrouwen twisten om de liefde van een reeds overleden man. Een afgrijselijke film, zoals alle films van Zabalza.

Viento del sur

1963 | Drama, Misdaad

Spanje 1963. Drama van José María Elorrieta. Met o.a. Rafael Durán, Marcedes Monterrey, Vicente Avila en Gloria Osuna.

Een smokkelaar leert in Marseille een cabaretzangeres kennen op wie hij verliefd wordt, maar als zij gaan trouwen wordt hij ontdekt door vroegere kameraden, die hem dwingen opnieuw de wet te overtreden. Een zeer zwakke film, wat we overigens van deze regisseur gewend zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gloria Osuna op televisie komt.

Reageer