Christopher Sandford

Acteur

Christopher Sandford is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Unman, Wittering, and Zigo

1971 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1971. Thriller van John Mackenzie. Met o.a. David Hemmings, Carolyn Seymour, Douglas Wilmer, Cheryl Hall en Christopher Sandford.

Een gekunstelde thriller met Hemmings als een leraar die tot zijn ontzetting ontdekt dat zijn voorganger wel eens vermoord zou kunnen zijn door klas 5B. Het goed gestructureerde scenario houdt de aandacht gaande tot aan het teleurstellende slot, hoewel MacKenzie een aantal scènes storend uit de hand laat lopen. Dit had eigenlijk, gezien het schitterende basisidee, een betere film moeten zijn. Muziek van Michael Lewis en opmerkelijke fotografie van Geoffrey Unsworth.

Die screaming, Marianne

1971 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1971. Thriller van Pete Walker. Met o.a. Christopher Sandford, Barry Evans en Susan George.

De gogodanseres Marianne wordt als miljoenenerfgenaam achtervolgd door haar vader, een corrupte rechter. Ex-vriend Sebastian lokt de vrouw en haar vriend naar Portugal, naar de afgelegen villa van Mariannes vader en haar afgunstige halfzus, en wordt er blootgesteld aan geweld

Die Screaming Marianne

1970 | Thriller, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1970. Thriller van Pete Walker. Met o.a. Susan George, Leo Genn, Barry Evans, Kenneth Hendel en Christopher Sandford.

Een kleine thriller, waarin Marianne (Susan George) in het bezit is van belastende papieren van een rechter (Genn) en daardoor met de dood wordt bedreigd. Niet veel bijzonders. Het gevoel van de 'Swinging Sixties' in een thriller. Het scenario is van Murray Smith. Het camerawerk is van Norman Langley.

Deep End

1970 | Drama, Komedie, Romantiek

Duitsland/Verenigd Koninkrijk 1970. Drama van Jerzy Skolimowski. Met o.a. Jane Asher, John Moulder-Brown, Diana Dors, Karl Michael Vogler en Christopher Sandford.

Een puber wordt verliefd op een oudere vrouw met wie hij in een badhuis werkt, maar zijn liefde wordt niet beantwoord. Pas wanneer de vrouw door een ongelukkige val om het leven komt, kan de jongen zijn fantasieën realiseren. Een soms grappige, soms aangrijpende, maar voortdurend boeiende film met opmerkelijke visuele details. Scenario van de regisseur, Jerzy Gruza en Boleslaw Sulik. Camerawerk van Charlie Steinberger.

Un Invierno en Mallorca

1969 | Drama, Historische film

Spanje 1969. Drama van Jaime Camino. Met o.a. Lucía Bosé, Christopher Sandford, Henri Serre en Enrique San Francisco.

Het verblijf op Mallorca van George Sand en Frederik Chopin met hun kinderen. Een film met zekere kwaliteiten die echter te pretentieus en niet erg boeiend is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christopher Sandford op televisie komt.

Reageer