Ashley Burruss

Acteur

Ashley Burruss is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Sisters and others strangers

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Roger Young. Met o.a. George Grizzard, Ashley Burruss en Steven Bauer.

Op het moment dat Gail een stuk land, wat aan haar en haar zuster toebehoort, wil verkopen komt ze in contact met advocaat Quintana. Dan verneemt ze dat haar zus Renee zelfmoord heeft gepleegd. Haar zus was erg op de verkoop tegen omdat het land eigenlijk aan de indianen toebehoorde. Natuurlijk wordt Gail verdacht iets met de dood te maken te hebben en wordt ze vervolgens gearresteerd. Uiteindelijk is er een indiaan die weet wat er aan de hand is maar die wil alleen praten in ruil voor het land

Sisters And Other Strangers

1997 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1997. Thriller van Roger Young. Met o.a. Joanna Kerns, Debrah Farentino, George Grizzard, Audra Lindley en Gary Graham.

Gail Connelly (Kerns) bezit met haar zus Renee (Farentino) een stuk land in de canyons dat ze tegen een goede prijs kan verkopen. Daarvoor heeft ze echter de handtekening nodig van Renee, maar die weigert. Dan krijgt ze het bericht dat Renee, die verslaafd is aan drugs en drank, zelfmoord heeft gepleegd. Gail reageert uiterst koel op dit nieuws. Er is nu een nieuwe situatie ontstaan, die betekent dat ze nu alleen het beslissingsrecht heeft over de verkoop. Maar de sheriff twijfelt aan de zelfmoord. Volgens hem is het moord. Temeer daar Gail de enige is, die er financieel voordeel bij heeft, en daarom is zij de hoofdverdachte van de sheriff. Een bizar opgebouwde suspensefilm, waarin via flashbacks duidelijk gemaakt wordt hoe de twee zusters van elkaar vervreemden. Bovendien houdt Gail doorlopend gesprekken met Renee. De prachtige decors van de canyons worden gebruikt als een onderdeel van de actie. Geen eenvoudige film, maar wie moeite doet om het complexe verhaal te volgen zal er geen spijt van krijgen. Shelley Evans baseerde het boeiende scenario op de roman Suspicion Of Innocence van Edward J. Parker. De fraaie fotografie is van Donald M. Morgan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ashley Burruss op televisie komt.

Reageer