Lloyd Price is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Four Chords and Several Years Ago

1994 | Muziek

Verenigde Staten 1994. Muziek van Dick Carter. Met o.a. Huey Lewis, The News, Sam Moore en Lloyd Price.

In Chicago brengt de rock groep Huey Lewis and the News een ode aan vroeger tijden van Rock `n` Roll met assistentie van Sam Moore en Lloyd Price. De groep brengt gouwe ouwe maar ook enkele van hun meer recente hits. `The Heart of Rock and Roll` opent het concert en daarbij zitten oude zwart-wit opnamen van onder andere `Stagger Lee `, `Blue Monday`, `(She's) Some Kind of Wonderful', 'I Thank You', met Moore, 'Little Bitty Pretty One', 'Shake, Rattle and Roll', 'Searching for My Love', 'Personality' solo door Lloyd Price, en 'Just Because' samen met Price. Uit een meer recent verleden volgen 'The Power of Love', 'I Want A New Drug' en 'Function at the Junction'. De regie van Carter is direct en zonder franje, al is hij slim genoeg om zwart-wit opnames te laten afwisselen met die in kleur voor zowel oude als recente hits. Lewis is charmant en straalt warmte uit. Hij noemt de vroege jaren van rock 'n' roll een van de belangrijkste perioden voor de Amerikaanse populaire muziek. Hij heeft gelijk, want een halve eeuw later rock 'n' rollt men nog steeds.

The Woman Who Loved Elvis

1993 | Komedie

Verenigde Staten 1993. Komedie van Bill Bixby. Met o.a. Roseanna Arnold, Tom Arnold, Sally Kirkland, Cynthia Gibb en Danielle Harris.

Roseanna leeft van een uitkering, samen met haar twee dochtertjes. Sinds Tom, haar man, haar in de steek liet, leeft ze in extreme adoratie voor Elvis. Haar huis bouwde ze om tot een tempel ter ere van The King. Ze bedriegt de sociale dienst schaamteloos, maar die kan niets bewijzen. Nieuwelinge Gibb wordt aangesteld om te proberen de vrouw in Heartbreak Hotel, zoals haar huis genoemd wordt, te strikken. Een leuk niemendalletje dat door het enthousiaste spel van het (toenmalige) echtpaar Roseanna en Tom tot een wervelend stukje ontspanning opgedreven wordt. Zij leiden een cast die zich duidelijk amuseert en die dit ook weet over te brengen. Rita Mae Brown schreef het en Ronald M. Lautore maakte de beelden.

The Legend of Nigger Charley

1972 | Western

Verenigde Staten 1972. Western van Martin Goldman. Met o.a. Fred Williamson, D'Urville Martin, Don Pedro Colley, Gertrude Jeanette en Marcia McBroom.

Een routinewestern die aardig gewelddadig is over een slaaf uit Virginia die ontvlucht nadat hij een verraderlijke opzichter heeft gedood. Lloyd Price zingt de titelmuziek. Vervolg: THE SOUL OF NIGGER CHARLEY.